Life Sentence 1. Sezon 2. Bölüm Fragmanı İzle

Life Sentence 1. Sezon 2. Bölüm Fragmanı İzle

Life Sentence 1. Sezon 2. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Life Sentence’in 1. sezon 2. bölümü 14 Mart 2018 (Çarşamba) tarihinde yayınlanacak.

The Life Sentence dizisinin yeni bölümü olan 1. Sezon 2. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen The Life Sentence, yeni bölümleriyle çarşamba günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. The Life Sentence dizisi 1. Sezon 2. Bölüm fragman izle…

Life Sentence’in 1. sezon 2. bölümü 14 Mart 2018 (Çarşamba) tarihinde yayınlanacak.

The Life Sentence Genel Hikaye | Konusu

Stella’ya (Lucy Hale), 8 sene önce kanser tanısı konulmuştur ve hayatının son 8 yılını her günü değerlendirecek şekilde yaşamıştır. Ancak kanserinin geçtiğini öğrendiğinde, bu dönemde verdiği kararların sonuçlarını yaşamakla karşı karşıya kalır. Bu 8 senede tüm sorunlarını kendisinden saklayan ailesi artık bunu yapmayı bırakır. Stella, hastalığının çevresindekilere olan tüm etkisini artık görebiliyordur.

Dizide Stella’nın babasını Dylan Walsh, annesini Gillian Vigman, eşini Elliot Knight, kardeşlerini Jayson Blair ve Booke Lyons, kardeşinin eşini ise Carlos PenaVega oynuyor.

Life Sentence 1. Sezon 2. Bölüm İzle

Life Sentence dizisinin yeni bölümü olan 1. Sezon 2. Bölümünü çarşamba günü The CW kanalından izleyebilirsiniz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.