Maçka Mataracı Köyü Video

Mataracı,Trabzon ilinin Maçka ilçesine bağlı bir mahalledir. Köyün eski ismi "İlaksa"' dır. Mahallenin yemekleri Trabzon yöresine has çeşitlerdir. Trabzon iline 23 km, Maçka ilçesine 5 km uzaklıktadır.

Mataracı köyü, Trabzon ilinin Maçka ilçesine bağlı bir mahalledir. Yolunuz karadeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Mataracı köyü Resimleri ve mataracı köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Trabzonlu iseniz Trabzon Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Trabzonlu Ünlüler arasında arsin Mataracı Köyünde doğan biri var mı? Maçka Doğumlu Ünlüler Kimler?

Maçka Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Karadeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Maçka Trabzon Arası Kaç Km? Maçka Hava Durumu? Trabzon Köyleri ve Maçka Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesini demektir.

Eğer köyünüzün bilgileri eksik veya yanlış ise Köy Bilgilerini Güncelle

Mataracı,Trabzon ilinin Maçka ilçesine bağlı bir mahalledir. Köyün eski ismi "İlaksa"' dır. Mahallenin yemekleri Trabzon yöresine has çeşitlerdir.

Trabzon iline 23 km, Maçka ilçesine 5 km uzaklıktadır.

Mahallenin iklimi, Karadeniz iklimi etki alanı içerisindedir.

Mahallenin ekonomisi tarım, hayvancılığa ve İstanbul'a yerleşmiş insanları tarafından desteklenmekte ve gelirini artırmaktadır.

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar