Mahkum 22.Bölüm Fragmanı İzle

Mahkum 22.Bölüm Fragmanı yayınlandı, Mahkum dizisinin yeni bölümü olan 22.Bölümünde neler olacak? Mahkum dizisinin yeni bölümü olan 22.Bölümünü salı akşamları Fox tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Savcılık makamına döner dönmez ilk iş Barış’ın peşine düşen Fırat, onu köşeye sıkıştıracak büyük hamleler peşindedir. Zahit’ten aldığı bilgi sayesinde, söz verdiği gibi yeniden adliyeye sanık olarak kendi elleriyle götürür. Av avcı hikayesinde roller değişmişken Barış tarafından hiç tahmin etmediği bir hamle ile karşılaşır.

Barış için Fırat’ın dönüşünden daha büyük bir şok gözlerinin önündeki Savaş’tır. Bu zamana kadar işlediği tüm suçların hesabını sormak için dönmüştür. Peki Savaş gerçek midir? Yoksa zihninde yarattığı bir düşman mı? Barış bu korkunç sorunun peşinden giderken Fırat’tan son bir hamle gelir. Onu en zayıf yerindenden vuracaktır.

Mahkum dizisinin yeni bölümü olan 22.Bölümünü HD ve tek parça olarak Fox TV’den izleyebilirsiniz. Mahkum Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Mahkum dizisi yeni bölümleriyle salı akşamları 20:00 de Fox TV’de...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.