Mahkum Dizisi Uyarlama Mı? Mahkum Dizisi Hangi Diziden Uyarlandı?

Mahkum Dizisi Uyarlama Mı? Mahkum Dizisi Hangi Diziden Uyarlandı?

Fox Tv ekranlarında başlayacak olan Mahkum dizisinin tanıtımının yayınlanmasıyla konusu ve oyuncuları araştırılmaya başlandı. Peki Mahkum Dizisi Uyarlama Mı? Mahkum Dizisi Hangi Diziden Uyarlandı?

“Innocent Defendant” dizisinin uyarlaması olarak izleyici karşısına çıkacak “Mahkum”un yönetmen koltuğunda Volkan Kocatürk otururken, senaryosunu Uğraş Güneş uyarlıyor.

Toplam 18 bölümden oluşan ve mesleğine saygılı bir savcı olan Ji Sung'un hayatını anlatan dizi Innocent Defendant dizisinin konusu ve oyuncuları araştırılıyor. İşte Innocent Defendant dizisinin konusu ve oyuncuları...

Defendant Film Konusu

Ji Sung, mesleğine saygılı bir savcıdır. Özünde iyi bir eş ve iyi bir baba olan Ji Soo, Min Ho isimli tek yumurta ikizi vardır. Birbirine tıpatıp benzeyen kardeşi Sun Ho’yu öldürüp yerine geçer. Bunu tesbit eden savcı olayın üzerine gitmeye başlar. Bir sabah uyandığında kendisini hücrede bulur.

Defendant Film Oyuncuları

Dizinin başrolünde savcı Ji Sung karakteri ile Jung-Woo’yu izlediğimiz dizide ona başrolde Seo Eun-Hye karakteri ile Yuri ve Cha Sun-Ho ve Cha Min-Ho adında iki ikiz kardeşi canlandıran Uhm Ki-Joon eşlik ediyor.

Park Jung-Woo – Oh Chang-Suk
Seo Eun-Hye – Yuri
Cha Sun-Ho – Uhm Ki-Joon
Oh Chang-Suk / Kang Joon-Hyuk
Uhm Hyun-Kyung / Na Yeon-Hee
Son Yeo-Eun / Yoon Ji-Soo
Shin Rin-Ah / Park Ha-Yeon
Park Ho-San / Choi Dae-Hong
Lee Sin-Seong / Ko Dong-Yoon
Jang Gwang / Cha Young-Woon
Ye Soo-Jung / Madam Myung

Mahkum Dizisi Konusu

FOX izleyicisiyle buluşmaya hazırlanan, MF Yapım imzalı yepyeni dizi “Mahkum”un ilk tanıtımı dün akşam yayınlandı.

“Innocent Defendant” dizisinin uyarlaması olarak izleyici karşısına çıkacak “Mahkum”un yönetmen koltuğunda Volkan Kocatürk otururken, senaryosunu Uğraş Güneş uyarlıyor.

Mahkum Dizisi Oyuncuları

Başrollerini Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Seray Kaya ve Melike İpek Yalova’nın üstlendiği dizide ayrıca Hayal Köseoğlu, Hakan Karsak, Hakan Salınmış, Tugay Mercan, Bülent Seyran, Nihal Koldaş, Bülent Düzgünoğlu, Muharrem Türksever ve Mehmet Ulay gibi ünlü isimler yer alıyor.

Mahkum Dizisi Nerede Çekiliyor?

Çekimleri İstanbul’da devam eden dizide; İdealist bir Cumhuriyet Savcısı olan Fırat Bulut (Onur Tuna), bir sabah uyandığında kendini cezaevinde bulur. Hiçbir şey hatırlamıyordur ve eşiyle kızını öldürmekten yargılanıyordur… Kendisine kurulan komployla bu çıkmaza düşen Fırat, masumiyetini kanıtlayabilecek midir?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.