Marmaris Hisarönü Beldesi

Hisarönü, Marmaris'in güneybatısında yer alan popüler ve güzel bir beldedir. Bölgedeki diğer körfezlere nazaran daha büyük olan Hisarönü Körfezi, ziyaretçiler açısından önemli imkanlar sağlar.

Hisarönü, Marmaris'in güneybatısında yer alan popüler ve güzel bir beldedir. Bölgedeki diğer körfezlere nazaran daha büyük olan Hisarönü Körfezi, ziyaretçiler açısından önemli imkanlar sağlar. Marmaris-Datça yolunun 22 nci kilometresinden itibaren Hisarönü tabelasını görerek ilerleyeceğiniz yol boyunca bir tarafta Hisarönü Körfezi,  sunduğu doğal güzellikler ve muhteşem manzarası ile misafirlerini büyüleyen bir yerdir. Sizler için hazırladığım bir tanıtım filmidir.

Hisaronu, Marmaris is a town located in southwest popular and beautiful. Gulf of Hisaronu which is greater than the other bays in the region, provides an important opportunity for the visitors. Article 22 kilometers of road from Marmaris-Datca move on to seeing the sign along the road side of the Gulf of Hisaronu Hisaronu has to offer its guests with stunning views of the natural beauty and fascinating place. I have prepared a promotional film for you.

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar