Maskeli Beşler Irak nerede çekildi? Maskeli Beşler Irak konusu ve oyuncuları…

Başrollerinde Şafak Sezer, Peker Açıkalın, Cengiz Küçükayvaz, Melih Ekener’in oynadığı Maskeli Beşler Irak filmi bu akşam ekranlara geliyor. Büyük heyecanla beklenen Maskeli Beşler Irak filmi ile ilgili merak edilenleri bir araya getirdik.

Başrollerinde Şafak Sezer, Peker Açıkalın, Cengiz Küçükayvaz, Melih Ekener’in oynadığı Maskeli Beşler Irak filmi bu akşam ekranlara geliyor. Büyük heyecanla beklenen Maskeli Beşler Irak filmi ile ilgili merak edilenleri bir araya getirdik. Peki Maskeli Beşler Irak filmi konusu nedir ve oyuncuları kimlerdir?

Maskeli Beşler Irak Filmi nerede çekildi?

Maskeli Beşler Irak filmi çekimleri Kilyos’ta özel inşa edilen sette gerçekleştirildi.

Maskeli Beşler Irak konusu

Sevimli ve sakar hırsızlar çetesi Maskeli Beşler yeni maceralarında Kuzey Irak’taki bir petrol tesisini ele geçirirler. Türkiye’ye giden petrol boru hattının kontrolünü ülkemize kazandırmak amacıyla başlayan bu masum eylem bir anda bölge yerel güçleri, Türkiye ve Amerika arasında uluslararası bir krize ve büyük bir komediye yol açar…

Maskeli Beşler Irak oyuncuları

Filmin oyuncu kadrosunda, Şafak Sezer, Peker Açıkalın, Cengiz Küçükayvaz, Melih Ekener, Atilla Sarıhan, Erdal Tosun, Cezmi Baskın, Durul Bazen, Tatyana Tsikeviç, Ali Atıf Bir, Ceyhun Yılmaz, Hamit Haskabal, Charles Carrol ve Burak Öncü yer alıyor.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.