Masumlar Apartmanı oyuncuları kimler, Masumlar Apartmanı konusu nedir?

Masumlar Apartmanı oyuncuları kimler, Masumlar Apartmanı konusu nedir?

Birbirinden iddialı yapımlarla yeni yayın dönemine hazırlanan TRT 1, yeni sezona yine çok konuşulacak projelerle girmeye hazırlanıyor: Masumlar Apartmanı. Masumlar Apartmanı oyuncuları kimler, Masumlar Apartmanı konusu nedir?

Geçtiğimiz hafta çekimleri başlayan TRT 1’in yeni dizisi Masumlar Apartmanı, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun “Madalyonun İçi” romanındaki gerçek hayat hikayelerinden esinlenerek hazırlandı…

Masumlar Apartmanı oyuncuları kimler?

Safiye (Ezgi Mola), Gülben (Merve Dizdar), Han (Birkan Sokullu), İnci (Farah Zeynep Abdullah)

Masumlar Apartmanı ne zaman başlıyor?

Masumlar Apartmanı, yaşam, aşk ve aileyle ilgili herkesin sadece kendine sorabildiği sorularla 15 Eylül Salı günü TRT 1’de başlayacak.

Masumlar Apartmanı Konusu

Gerçek Bir Hayat Hikayesi!

Ünlü isimlerden oluşan oyuncu kadrosuyla yakında TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan dizinin konusu ise şöyle: Safiye (Ezgi Mola)  ve Gülben (Merve Dizdar) yaşamı takıntılarla dolu iki kız kardeştir. Kardeşleri Han (Birkan Sokullu) ise hasta babalarının da bulunduğu bu aileyle dünya arasındaki tek gerçek bağlantıdır. Han’ın tüm hayat amacı iş ve ev arasında mekik dokuyarak bu aileyi ayakta tutmaktır. Ancak Han’ın dünyası İnci’yi (Farah Zeynep Abdullah) gördüğü anda değişecek, aşk; Han’ı ilk defa kendi mutluluğunun peşinden koşturacaktır. Her günü diken üstünde geçiren Derenoğlu ailesi, İnci’nin gelişiyle birlikte daha da kontrolden çıkacaktır.

Gerçek hayatların, iç acıtan hikayelerinden uyarlanmış bir başyapıt olan ve sürükleyici konusuyla herkesi şaşırtacak olan “Masumlar Apartmanı” dizisi yakında TRT 1’de…

Masumlar Apartmanı çok soru sorduracak!
 
Korumacı dedesi ve erkek kardeşiyle birlikte yaşayan İnci’nin hayatı (Farah Zeynep Abdullah), yaptığı bir kazayla değişecektir. İnci’nin karışacağı kazada onu Han (Birkan Sokullu) ve büyük sırlarla dolu ailesi beklemektedir. Han’ın yaşamı takıntılarla dolu olan ablaları Safiye (Ezgi Mola)  ve Gülben’in (Merve Dizdar) en büyük korkusu ise kardeşlerini kaybetmektir. Aşk, İnci ve Han’ın her şeye rağmen birbirlerinden kopmasına engel olacak mı? Derenoğlu ailesine karşı verilecek bu savaşı, aşk, kazanacak mı?

Masumlar Apartmanı 1.Bölüm Fragmanı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.