Matrix 4 filminin çekimlerinden ilk görüntüler, Matrix filmi konusu nedir, oyuncuları kimler

Matrix 4 filminin çekimlerinden ilk görüntüler, Matrix filmi konusu nedir, oyuncuları kimler

Matrix 4 filminin çekimleri önceki gün San Francisco'da başladı. Çekimlerin başlamasının ardından setten görüntüler ve filmin konusuna ilişkin birkaç sızıntı paylaşıldı. Matrix filmi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Matrix 4 filmi setinden yeni bir görüntü sızdırıldı. Görüntüde yer alan ipuçları; Trinity'nin (Carrie-Anne Moss) orijinal üçlemede Neo'nun (Keanu Reeves) sahip olduğuna benzer yeni güçleri elde etmiş olabileceğine işaret ediyor.

Setten paylaşılan görüntü, Trinity'nin Neo'ya uçmayı öğrettiğine dair yorumları da beraberinde getirdi. Zira, söz konusu karelerde oyuncular (ya da dublörleri) bir binadan aşağı atlıyor, havada durup süzülmelerinin ardından Trinity, Neo'nun elini tutuyor ve göğe doğru yükseliyorlar. Matrix'in son serisinde karşımızda farklı güçlere sahip bir Trinity bulabiliriz.

Morpheus'un yeni uyanmış bir Neo'ya Matrix'i nasıl kontrol edeceğini öğrettiği ve insanüstü eylemler gerçekleştirmesine izin verdiği bir sahne de görüntüde yer alıyor.

Warner Bros yapımı Matrix 4 filminin 21 Mayıs 2021'de gösterime girecek.

Matrix Film Konusu

Bir bilgisayar programcısı olan Thomas Anderson aynı zamanda Neo nickname'li çok usta bir "hacker" dır. Ancak siyah takım elbiseli ve gözlüklü adamların yakın takibindedir. Bu takibin nedenini ise karşılaşacağı Morpheus'dan öğrenecektir. Neo, birden kendini Morpheus'un anlattıklarına güvenmek zorunda kaldığı büyük bir komplonun içinde bulacaktır. İçinde yaşadığımızı sandığımız bu dünya tamamiyle aldatıcıdır. Tüm insanlık aslında uzaydan gelen yaratıkların köleleridir. Neo, Trinity ve Morpheus'un da yardımıyla kendilerini bu düzeni yıkmaya adayan bir grubun içine katılır.

Matrix Filmi Oyuncuları

Neo-Keanu Reeves
Morpheus-Laurence Fishburne
Trinity-Carrie-Anne Moss
Ajan Smith-Hugo Weaving
Ajan Brown-Paul Goddard
Ajan Jones-Robert Taylor
Apoc-Julian Arahanga
Tank-Marcus Chong
Fare-Matt Doran
Kahin-Gloria Foster
Switch-Belinda McClory
Cypher-Joe Pantoliano
Dozer-Anthony Ray Parker

 

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.