Mekanik 2 Suikast filminin konusu ne? Mekanik 2 oyuncuları kimler?

Başrollerinde Jason Statham, Jessica Alba ve Tommy Lee Jones’in oynadığı Mekanik 2 Suikast filmi bu akşam ekranlara geliyor. Büyük heyecanla beklenen Mekanik 2 Suikast filmi ile ilgili merak edilenleri bir araya getirdik.

Başrollerinde Jason Statham, Jessica Alba ve Tommy Lee Jones’in oynadığı Mekanik 2 Suikast filmi bu akşam ekranlara geliyor. Büyük heyecanla beklenen Mekanik 2 Suikast filmi ile ilgili merak edilenleri bir araya getirdik. Peki Mekanik 2 Suikast filmi konusu nedir ve oyuncuları kimlerdir?

Mekanik 2 Suikast konusu

Dünyanın en tehlikeli kiralık katili Arthur Bishop, kanlı geçmişini geride bırakır. Artık amacı sakin bir hayat sürerek sevdiği kadınla olmaktır. Fakat bir gün korkunç düşmanları hayatının aşkını kaçırır. Şimdi ise Arthur dünyayı dolaşarak üç imkânsız suikast gerçekleştirmek ve hayatının aşkını kurtarmak zorundadır.

Arthur Bishop, suikastçilik işini bırakmaya karar vermiştir. Ancak sevgilisi Gina çok güçlü ve tehlikeli bir adam tarafından kaçırılınca, onun hayatını kurtarabilmek için yeniden eski işine dönmek zorunda kalacaktır. Görevi, dünyanın 3 farklı yerindeki birbirinden zor suikastleri gerçekleştirmek ve onlara kaza süsü vermektir.

Mekanik 2 Suikast oyuncuları

Jason Statham, Jessica Alba ve Tommy Lee Jones gibi isimlerin başrollerini paylaştığı, Dennis Gansel’in yönetmen koltuğuna oturduğu aksiyon dolu suç filmi…

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.