Menajerimi Ara 8.Bölüm Fragmanı

Menajerimi Ara 8.Bölüm Fragmanı yayınlandı, Menajerimi Ara dizisinin yeni bölümü olan 8.Bölümünde neler olacak? Menajerimi Ara dizisinin yeni bölümü olan 8.Bölümünü HD ve tek parça olarak Star Tv’den izleyebilirsiniz.

Barış, Dicle’ye; “gitme, benimle kal” dediğinde Dicle’nin kafası karışır. Beren ise Dicle ve Barış’ın yakınlaşmasından huzursuz olmuştur.

Ajansı almak için Ceylan’la görüşen Kıraç çok heyecanlıdır. Diğer menajerler bu durum karşısında Kıraç kadar hevesli değildir.

Rıza Kocaoğlu, rol aldığı diziden bir film çekimi için kısa süreliğine ayrılır. Ancak Rıza, yeni filminin çekimi başlamak üzereyken Feris’i çok şaşırtacak bir şey yapar.

Bu esnada Boran Kuzum da çok istediği bir filmin oyuncu seçmelerine hazırlanmaktadır. Çınar, ne yazık ki aşırı heyecanlanan Boran’ı sakinleştirmekte zorlanır. 

Mayda, Kıraç’a ajansı satın aldığında Dicle’yi işten çıkarması konusunda baskı yapar. Kıraç bu konuda ne yapacağını şaşırmış haldedir. Dicle’nin kaderi şimdi ajansın yeni sahibinin ellerindedir.

Menajerimi Ara dizisinin yeni bölümü olan 8.Bölümünü HD ve tek parça olarak Star Tv’den izleyebilirsiniz. Menajerimi Ara Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Menajerimi Ara dizisi yeni bölümleriyle salı Akşamı Star Tv’de.

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar