Merve Özbey Kimdir? Merve'nin Kınası Sosyal Medya da Gündem Oldu

Merve Özbey Kimdir? Merve'nin Kınası Sosyal Medya da Gündem Oldu

Erdem Kınay ile iş birliğine gittiği "Duman" ve "Helal Ettim" şarkılarıyla Türkiye'de ün kazanan Merve Özbey yaptığı kına gecesi ile sosyal medya da en çok konuşulan konu oldu. PekiMerve Özbey Kimdir, nereli?

Ünlü şarkıcı Merve Özbey, önümüzdeki günlerde Kenan Koçak ile evlenecek. Özbey düğün öncesinde dostlarının katıldığı bir kına gecesi düzenledi. Özbey düğün öncesinde dostlarının katıldığı bir kına gecesi düzenledi. Kına gecesine ise başının üzerinde mumlar taşıyan bir kostüm giyen kadın damga vurdu. Görüntüler sosyal medyada çok konuşuldu...

Kenan Koçak ile dünyaevine girecek olan Merve Özbey, yakın dostlarının katılımıyla kına gecesi düzenledi. İstanbul'daki bir otelde gerçekleştirilen görkemli kına gecesine çok sayıda ünlü isim de katıldı.

Merve Özbey'in yakın dostları Demet Akalın, İrem Derici, Bengü, Ece Seçkin ve Damlda Bilic de kına gecesine katılan isimler arasında yer aldı.

Merve Özbey (d. 18 Temmuz 1988, İstanbul) Türk şarkıcı. Erdem Kınay ile iş birliğine gittiği "Duman" ve "Helal Ettim" şarkılarıyla Türkiye'de ün kazandı. Erdem Kınay ile iş birliğine gittiği "Duman" ve "Helal Ettim" şarkılarıyla Türkiye'de ün kazanan Merve Özbey yaptığı kına gecesi ile sosyal medya da en çok konuşulan konu oldu. Peki
Merve Özbey Kimdir, nereli?

Merve Özbey Kimdir?

Merve Özbey, 18 Temmuz 1988 yılında İstanbul'da dünyaya geldi, aslen Erzurumludur.[1] İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Sanat Müziği eğitimi aldı. Özbey'i ilk keşfeden ise Ebru Gündeş oldu. Şarkıcı Utku'nun sahne aldığı bir kulüpte vokal yapan Özbey'i dinleyen Gündeş birkaç şarkı daha söylemesini rica ettikten sonra "Vokalim olmak ister misin?" diye sordu. Teklifi kabul eden Özbey ardından da Demet Akalın, Bengü, Özcan Deniz, Ferman Toprak, Utku ve Yaşar İpek gibi isimlere vokallik yaptı. Demet Akalın'ın albüm lansmanında solo performans sergilerken Erdem Kınay'la tanıştı. Kınay, proje albüm yapacağını söyledi ve Özbey'e demo kaydı yaptı.[3] 2012 yılında Kınay'ın çıkardığı Proje albümünde "Duman" şarkısına eşlik etti.[2] Şarkı büyük kitlelere ulaşarak, Özbey'in ilk kez duyulmasını sağladı.[2] 2013 yılında Kınay'ın ikinci albümü olan Proje 2'de "Helal Ettim" şarkısını seslendirdi. Kınay ile yaptığı şarkılar ses getirince solo albüm yapmaya karar verildi.

Temmuz 2015 yılında Özbey'in ilk albümü Yaş Hikayesi piyasaya sürüldü. Albümün çıkış şarkısı da sözleri Deniz Erten, müziği Erdem Kınay'a ait olan "Yaş Hikayesi" oldu. Şarkı Türkiye resmî listesi'nde iki numaraya kadar yükselmeyi başardı. Albümün ikinci video klibi ise "Topsuz Tüfeksiz" şarkısına çekildi.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.