Metal Tarihinin En Büyük Gruplarından Manowar İstanbul’da

Metal Tarihinin En Büyük Gruplarından Manowar İstanbul’da

Metal müzik tarihinin en büyük gruplarından biri olan Manowar, The Final Battle Turnesi kapsamında unutulmayacak bir konser için Türkiye’ye gelecek. Heavy metal bayrağını neredeyse 40 yıldır en tepelerde taşıyan efsane grup Manowar, 20 Temmuz gecesi

Metal müzik tarihinin en büyük gruplarından biri olan Manowar, The Final Battle Turnesi kapsamında unutulmayacak bir konser için Türkiye’ye gelecek.

Heavy metal bayrağını neredeyse 40 yıldır en tepelerde taşıyan efsane grup Manowar, 20 Temmuz gecesi KüçükÇiftlik Park’ı dolduracak binlerce insana %100 Metal bir gece yaşatacak. Vera Müzik ve Hammer Müzik organizasyonuyla gerçekleşecek bu müthiş açık hava konseri, Manowar’ın bugüne kadarki en büyük sahne prodüksiyonunu kapsıyor.
Konserle ilgili olarak grubun beyni Joey DeMaio’dan Türkiye’deki Manowar hayranlarına mesaj var!
“Manowar’ın Türk hayranları yıllar boyunca tutkularını ve bağlılıklarını tüm dünyaya gösterdiler; Manowar olarak bundan onur duyuyoruz. Türkiye’deki en güçlü metal hayranları olan Manowar hayranlarıyla paylaşacağımız bu unutulmaz metal deneyimini iple çekiyoruz!”
1980’de kurulan, çıkardığı albümler ve klasikleşmiş bir dolu şarkısıyla metal denince ilk akla gelen gruplardan biri olan grup ; Eric Adams’ın benzersiz çığlıkları, Joey DeMaio’nun yürek hoplatan basları ve kimseye benzemeyen sahne performanslarıyla adını metal tarihine hiç silinmeyecek şekilde yazdırmış bir grup. Daha önce ülkemizde konserler veren ve her seferinde unutulmaz anılar bırakan Manowar bu konserini 20 Temmuz tarihinde İstanbul KüçükÇiftlik Park’ta saat 17:00’da gerçekleştirecek.  (BSHA-Kültür Sanat Servisi)


Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.