Milli Tenisçilerimiz İtalya’daki Şampiyonaya Damga Vurdu

Milli Tenisçilerimiz İtalya’daki Şampiyonaya Damga Vurdu

İtalya’nın Castel di Sangro şehrinde süren 10. ISF Dünya Okullar Tenis Şampiyonasında ülkemizi temsil eden kız ve erkek takımlarımız ilk güne damgasını vurdu. 12 ülkeden 22 kız ve erkek takımın yarıştığı şampiyonaya ülkemiz adına katılan Özel Esenler Okya

İtalya’nın Castel di Sangro şehrinde süren 10. ISF Dünya Okullar Tenis Şampiyonasında ülkemizi temsil eden kız ve erkek takımlarımız ilk güne damgasını vurdu.
12 ülkeden 22 kız ve erkek takımın yarıştığı şampiyonaya ülkemiz adına katılan Özel Esenler Okyanus Koleji Kız ve Erkek takımları ilk gün yaptıkları tüm maçları farklı geçmeyi başardı. Alınan sonuçlara göre; erkekler ilk maçlarında Birleşik Arap Emirlikleri’ni 5-0 yenerken ikinci maçlarında ise şampiyonanın favori takımlarından Avustralya’yı 3-0 yendi. Kızlar ilk maçlarında Fransa’yı, İkinci maçlarında ise Avustralya’yı 5-0’lık skorlarla yenerek ilk günü kayıpsız tamamladılar. Şampiyona, ISF kanallarında – ISF Facebook Tenis ve YouTube ve Olimpiyat Kanalından canlı yayınlandığı bildirildi.


Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.