Misafir Dizisi Nerede Çekiliyor? Misafir dizisi konusu ne oyuncuları kimler?

Başrollerinde Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy'un oynayacağı Misafir dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı. Peki, Misafir Dizisi Nerede Çekiliyor? Misafir dizisi konusu ne oyuncuları kimler?

FOX’un yeni dizisinde Hazal Kaya, Buğra Gülsoy ve Ozan Dolunay’ın yanı sıra Bülent Şakrak, Selen Öztürk, Nezaket Erden, Elçin Altamgüç, Berk Yaygın, Beren Gençalp, Salih Demir Ural, Zeyno Asya Orçin ve Emir Kaan Özkan gibi isimler de yer alıyor. Dizide; Hazal Kaya “Gece”, Buğra Gülsoy “Erdem” ve Ozan Dolunay “Giray” karakterine hayat verecek.

Misafİr Ne Zaman Başlıyor?

Uzun süredir merakla beklenen dizi Misafir'in ilk teaser'ı yayımlandı. Hikayesi ile dikkat çeken dizi 4 Kasım Perşembe akşamı FOX'da olacak.

Misafir dizisinin oyuncuları kimler?

Misafir dizisinde başrollerde erde Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy yer alacak. Başrol oyuncularına ise Ozan Dolunay’ın yanı sıra Bülent Şakrak, Selen Öztürk, Nezaket Erden, Elçin Altamgüç, Berk Yaygın, Beren Gençalp, Salih Demir Ural, Zeyno Asya Orçin ve Emir Kaan Özkan eşlik edecek. Dizide Hazal Kaya Gece, Buğra Gülsoy ise Erdem karakteri ile sevenlerinin karşısında yer alacak.

misafir-dizisi-nerede-cekiliyor-misafir-dizisi-konusu-ne-oyunculari-kimler.jpeg

Misafir dizisinin konusu ne?

Yönetmen koltuğunda Arda Sarıgün’ün oturduğu, senaryosunu Özge Aras’ın uyarladığı, travmatik bir çocukluk geçirmiş olan genç bir kadınla, eşini yeni kaybetmiş üç çocuklu bir adamın umut dolu karşılaşma hikayesi anlatılacak. 

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum