Mıx Festival Presented By %100 Music

Mıx Festival Presented By %100 Music

MIX Festival Presented by %100 Music 15 – 16 Kasım’da Zorlu PSM’de gerçekleşecek. Bu yıl 4.sü düzenlenecek olan festivalde sahne alacak sanatçılar da açıklandı. Glitchy techno’dan zarif orkestrasyonlu deneysel popa kadar çok çeşitli stillerde iddialı ve d

MIX Festival Presented by %100 Music 15 – 16 Kasım’da Zorlu PSM’de gerçekleşecek. Bu yıl 4.sü düzenlenecek olan festivalde sahne alacak sanatçılar da açıklandı.
Glitchy techno’dan zarif orkestrasyonlu deneysel popa kadar çok çeşitli stillerde iddialı ve duygusal elektronik parçalar üreten dünyaca ünlü Alman, DJ ve yapımcı Apparat; son yirmi yılda Avrupa’dan çıkan en ünlü elektronik müzik sanatçıları arasında yer alan Berlin çıkışlı ikili Booka Shade; Salzburg, Porto ve Joda gibi remixleri ile dünya elektronik sahnesinde adını duyuran Worakls; renkli ritimler, güçlü vokaller ve gitardan gücünü alan Joachim Pastor; 70’lerin rock’ından, 30’ların swing’ine; klasik müzikten, triphop’a kadar uzanan geniş bir yelpazeden ilham alan Fransız yapımcı N’to; sadık bir dinleyici kitlesi olan Paris’li electro-pop ikilisi Isaac Delusion; bağımsız müzik sahnesinin son dönemlerdeki en başarılı isimlerinden Islandman; kozmik melodilerle elektronik bir dünya yaratan Fransız üçlü Jabberwocky; Belçikalı indie pop grubu SX; bazen melankolik ama her zaman melodik İngiliz indie-pop grubu Teleman; İsveçli dream-pop topluluğu The Radio Dept. ve ilhamını hip-hop, Japon disko müziği ve house türlerinden alan nev-i şahsına münhasır Ross From Friends MIX Festival Presented by %100 Music’te sahne alacak isimlerden sadece birkaçı.


Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.