Mr. Hiiragi's Homeroom dizisi sonunda ne oluyor, Mr. Hiiragi's Homeroom 10. bölüm izle

Mr. Hiiragi's Homeroom dizisi sonunda ne oluyor, Mr. Hiiragi's Homeroom 10. bölüm izle

Fox Tv de yayınlanan Öğretmen dizisi Mr. Hiiragi's Homeroom dizisinden uyarlandı. Sosyal medyada en çok konuşulan dizi oldu. Peki Mr. Hiiragi's Homeroom dizisi sonunda ne oluyor, Mr. Hiiragi's Homeroom konusu ve oyuncuları haberimizde...

Fox Tv' de çarşamba akşamı yayınlanan yeni dizi Öğretmen bir hayli ses getirdi. Sosyal medya da en çok konuşulan konular arasında yer aldı. İzleyiciler Öğretmen dizisi hangi diziden uyarlandı, Mr. Hiiragi's Homeroom konusu nedir, Mr. Hiiragi's Homeroom oyuncuları kimler, Mr. Hiiragi's Homeroom kaç bölüm, Mr. Hiiragi's Homeroom sonunda ne oluyor sorularının cevabını merak ediyor. Tüm detaylar haberimizde...

Mr. Hiiragi's Homeroom Dizisi Sonunda Neler Oluyor?

Mr. Hiiragi's Homeroom 1. sezon 10. bölümünde Hiragi öğretmen başından yaralı, elinde silah ve bir rehineyle okulun çatısına çıkıp okul önündeki polis amiri, basın ve halka sesleniyor. Tam bu esnada keskin nişancılar onu göğsünden vuruyor ve yere düşüyor. Özel harekat içeri girmeye çalışırken okul girişinde tekrar bomba patlıyor. Herkes Hiragi öğretmen öldü diye beklerken tekrar ayağa kalkıyor ve Bu olmadı işte diyor. Eğer yarın akşam sekize dek sosyal medya uygulaması Mind Voice' un canlı yayınına bağlanamaz isem tüm okulu havaya uçuracağım diyor. Tabi ki tüm bu olanlar sosyal medyanın önünde oluyor. Bahaneler Hiragi öğretmende bir şey ifade etmiyor.

Sakura Reina' yı öldürdüğünü sınıfa itiraf ediyor. Öğretmenin tüm bunları onun için yaptığını söylüyor. Aslında Hiragi öğretmen pankreas kanseri ve 1 yıldan az ömrü var. Kogeyama' nın doping aldığı editlenmiş videosunu öğrencilerinden birisinde görüyor. Aslında doping almadığı videonun editlendiğini öğreniyor. Hikayenin tam başlangıç noktasını burası oluşturuyor. Kogeyama' yapılanların başkasına da yapıldığını ve ona yardımcı olacağını söylüyor. Kogeyama' ya atletizm konusunda komplo düzenlenmiş.

Hiragi Tagechi' nin suçlu olduğunu biliyor. Hiragi' ye yardım ederken Hiragi daha fazla dayanamayıp intihar ediyor. Cenazesi başında Kendisinin ondan önce öleceğini söylüyor. Öğretmen olarak fazla zamanı yok ve son görevini yerine getirmek üzere harekete geçiyor.

Dizideki en önemli detay Hiragi öğretmenin Fumika' nın biyolojik babası Müfettiş İgarashi ile işbirliği yapması. Tek amaç intikam değil, Fumika ve Kogeyama' nın başına gelenlerin başkasının başına gelmemesi. Bunu da öğrencileri için yapıyor.

Anlamamız gereken tüm bunları neden yapıyorsun dediğimizde Hiragi öğretmene, Öğretmen olduğum için cevabını alıyoruz. Karşımızda çok ilginç bir öğretmen portresi duruyor.

Sabah saat sekiz. Hiragi öğretmen çatıya çıkıyor. Gerçekleri sınıfta da açıklayabilirdi, çatıya çıkmasının sebebi aşağı

atlayacak olması. Sınıfta ki tüm öğrenciler onu kurtarmak için çatıya koşuyor. Hiragi öğretmen çanlı yayına bağlanıyor ve tüm bunları neden yaptığını anlatıyor. Herkes ekran başında onu dinliyor.

Arkadaşlar bundan sonrası o kadar kompleks ki sizi aşağıdaki Mr. Hiiragi's Homeroom 1. sezon 10. bölümünü izlemenizi tavsiye ediyorum.

Mr. Hiiragi's Homeroom Kaç bölümden oluşuyor?

Fox Tv de yayınlanan ve sosyal medya da gündem olan Öğretmen dizisinin uyarlandığı  Mr. Hiiragi's Homeroom dizisinin kaç sezon kaç bölümden oluştuğu izleyiciler tarafından merak ediliyor. Mr. Hiiragi's Homeroom dizisinin 1. sezonu 10 bölümden oluşmaktadır.

Mr. Hiiragi's Homeroom Konusu

Ana karakter, iki yıl önce okula gelen mütevazi bir sanat öğretmenidir. Mezuniyetten on gün önce ve öğrencilerin lise günleri olaysız bir şekilde sona ermek üzere - ya da öyle görünüyordu.

Öğretmen 29 öğrencisini toplar ve şöyle der:

"Bu andan itibaren sen benim rehinelerimsin."

mr.-hiiragis-homeroom-konusu.jpgKampüste bir patlama meydana gelir ve çocuklar kızarır. Öğretmen-öğrenci ilişkisi bir anda ceza-rehine ilişkisine dönüşür. Bu, birkaç ay önce sınıf arkadaşlarının intiharının arkasındaki gerçekle ilgili olan "son sınıflarının" başlangıcıdır. İntihar notu veya son söz olmadan, okulun yıldız öğrencisi aniden bu dünyayı terk etti. Bir öğretmen 29 öğrenciyi rehin alır ve hepsinin bir kapak koyduğu ve sırtlarını döndüğü bir şeyle ilgili gerçeği yüz yüze getirir. Sınıf arkadaşları neden birden intihar etti? Öğretmen neden son sınıfını yürütmek için bu kadar sansasyonel bir yaklaşım benimsemeye karar verdi?

Bir öğretmenin son sınıfı, olayı çevreleyen gizemli ayrıntılar arasındaki zincirleme reaksiyona sahne olur. On gün içinde tasvir edilen bu sınırlı süreli dizi, yaşamak için ölmekte olan insanları vurgular. Herkesin beklentilerinin ötesinde şok edici bir okul gizemi! Gerçek ortaya çıkana kadar kimse mezun olamaz.

Mr. Hiiragi's Homeroom Oyuncuları

Masaki Suda, Mei Nagano, Moka Kamishiraishi, Ryota Katayose, Mio Imada, Fuju Kamio, Rina Kawaei, Miu Tomita, Mayu Hotta, Ayumu Mochizuki, Akane Hotta, Jin Suzuki, Yûki Imai, Mikoto Hibi, Riku Hagiwara, Seiichi Tanabe, Tsuchimura Kaho, Yanai Yumena, Kippei Shiina, Takara Sakumoto, Eisuke Sasai, Kohei Otomo, Yasuyuki Maekawa, Asuka Kawazu, Akihiro Kimura, Shô Kasamatsu, Yuka Motohashi

 

 

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.