Mucize Doktor 18. Bölüm Fragmanı İzle

Mucize Doktor 18. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Mucize Doktor dizisinin yeni bölümü olan 18. Bölümünde neler olacak? Mucize Doktor dizisinin yeni bölümü olan 18. Bölümünü perşembe akşamları Fox tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Mucize Doktor dizisinin yeni bölümü olan 18. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Mucize Doktor , yeni bölümleriyle perşembe akşamları 20:00 de ekranlarda olacak. Fox Tv'de yayınlanan Mucize Doktor dizisi 18. Bölüm yeni fragman izle…

Mucize Doktor 17. Bölümde; Demir’den aldığı aşk taktikleriyle Ali, Nazlı’ya karşı ilk kez atak oynamayı dener ama bu çok fena ters teper. Öte yanda Ferman’la arası düzelen Beliz, bağış gecesinin hasılatını bir hayır işi için kullanmaya karar verir. Kıvılcım buna karşı çıkınca hastanenin kontrolü için savaş yeni baştan başlar. Tanju ve Ferman yapışık ikizlerin vakasında birlikte çalışırlar ama beklenmedik bir komplikasyon bütün planı suya düşürür. Köşeye sıkışan Kıvılcım en çılgın planını yürürlüğe sokar. Ve gözünü karartan Ali, sonunda bir teşebbüste bulunur.

Mucize Doktor Dizisi Konusu | Genel Hikaye

Başrolünü Taner Ölmez’in üstlendiği, kadrosunda Onur Tuna, Murat Aygen, Sinem Ünsal, Özge Özder, Hazal Türesan, Bihter Dinçel, Fırat Altunmeşe, Hayal Köseoğlu, Korhan Herduran VE Reha Özcan gibi birbirinden başarılı oyuncuları da barındıran “Mucize Doktor” Perşembe 20.00'de FOX’ta.

Mucize Doktor dizisinin yeni bölümü olan 18. Bölümünü HD ve tek parça olarak Fox Tv’den izleyebilirsiniz. Mucize Doktor Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Mucize Doktor dizisi yeni bölümleriyle perşembe akşamları 20:00 de Fox Tv’de...

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar