Mucize Doktor 19. Bölüm Fragmanı İzle

Mucize Doktor 19. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Mucize Doktor dizisinin yeni bölümü olan 19. Bölümünde neler olacak? Mucize Doktor dizisinin yeni bölümü olan 19. Bölümünü perşembe akşamları Fox tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Mucize Doktor dizisinin yeni bölümü olan 19. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Mucize Doktor , yeni bölümleriyle perşembe akşamları 20:00 de ekranlarda olacak. Fox Tv'de yayınlanan Mucize Doktor dizisi 19. Bölüm yeni fragman izle…

Mucize Doktor 18. Bölümde; Ali, Nazlı’yla geçirdikleri lunapark gecesini Ferman’la paylaşmak ister ama Ferman, Ali’nin teklifsiz samimiyetinden rahatsız olur; bir de üstüne asistanları kaytarırken yakalayınca herkesi sınav yapmaya karar verir. Diğer tarafta daha yeni ayrılmış yapışık ikizlerin durumu süratle kötüye gitmektedir.

Asistanlar bir yandan Ferman’ın sınavına hazırlanır bir yandan ikizlerin durumuna çözüm bulmaya çalışırken Cerrahi Bölüm’ün maskotu, sekiz yaşındaki Betüş, hastaneye belki yirminci yatışını yapar. Ali’yle aralarında çabucak bir yakınlık doğar ve Ali onun ameliyatını bizzat yapmak ister. Ama önce Ferman’ın onun için özellikle zorlaştırdığı sınavı geçmelidir. Sonunda ikizler vakasında bütün çareler tükenir ve ekip korkunç bir seçimle karşı karşıya gelir: Bir kardeşin yaşaması için diğerinin ölmesi gerekir. Ama hangisi? Kim bu ölümcül kararı verebilir?

Mucize Doktor dizisinin yeni bölümü olan 19. Bölümünü HD ve tek parça olarak Fox Tv’den izleyebilirsiniz. Mucize Doktor Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Mucize Doktor dizisi yeni bölümleriyle perşembe akşamları 20:00 de Fox Tv’de...

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar