Mucize Doktor 20. Bölüm Fragmanı İzle

Mucize Doktor 20. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Mucize Doktor dizisinin yeni bölümü olan 20. Bölümünde neler olacak? Mucize Doktor dizisinin yeni bölümü olan 20. Bölümünü perşembe akşamları Fox tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Mucize Doktor dizisinin yeni bölümü olan 20. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Mucize Doktor , yeni bölümleriyle perşembe akşamları 20:00 de ekranlarda olacak. Fox Tv'de yayınlanan Mucize Doktor dizisi 20. Bölüm yeni fragman izle…

Mucize Doktor 19. Bölümde; Bir sır yüzünden Betüş’ün ameliyatı yapılamaz ve Adil kurul toplamak zorunda kalır. Bu sırada acile kahramanlık yapmaya çalışırken ağır yaralanmış bir adam gelir. Ama adamın sakat kalmasını önleyecek bir prosedür henüz icat edilmemiştir. Ferman yine de vazgeçmez ve asistanlar arasında bir yarış başlatır.

Diğer tarafta Ali’nin birinden hoşlandığını öğrenen Betüş onu sevdiğine açılması konusunda sıkıştırır. Sonunda bütün gerçekler ortaya çıkar ve Betüş hastaneden kaçar.

Mucize Doktor dizisinin yeni bölümü olan 20. Bölümünü HD ve tek parça olarak Fox Tv’den izleyebilirsiniz. Mucize Doktor Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Mucize Doktor dizisi yeni bölümleriyle perşembe akşamları 20:00 de Fox Tv’de...

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar