Mucize Doktor 22. Bölüm Fragmanı İzle

Mucize Doktor 22. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Mucize Doktor dizisinin yeni bölümü olan 22. Bölümünde neler olacak? Mucize Doktor dizisinin yeni bölümü olan 22. Bölümünü perşembe akşamları Fox tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Mucize Doktor dizisinin yeni bölümü olan 22. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Mucize Doktor , yeni bölümleriyle perşembe akşamları 22:00 de ekranlarda olacak. Fox Tv'de yayınlanan Mucize Doktor dizisi 22. Bölüm yeni fragman izle…

Mucize Doktor dizisinde bu hafta acilde işler kontrolden çıkıyor. Ferman hocanın durumu gittikçe ağırlaşıyor. Beliz Ali' den ne pahasına aolursa olsun Ferman' ı kurtarmasını istiyor. Mucize doktorumuz Ali Vefa Ferman hocayı kurtarabilecek mi?

Acil de yeterli dokuman olmadığı halde Betüş' ün ablasının ameliyatını Nazlı ve ekibi tamamlayabilecek mi? Bu öldürücü salgından sağ salim kurtulmaları için herkes elinden gelenin fazlasını yapması gerekiyor.

Tüm bu salfın, Ferman hocanın durumu yetmezmiş gibi bu hafta bir de doğum bekliyor bizi. Ali vefa ve Nazlı doğumu yaptırabilecek mi? Acile ekipten bir doktor daha daha fazla dayanamayıp giriyor. Bakalım bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümde neler olacak?

Mucize Doktor dizisinin yeni bölümü olan 22. Bölümünü HD ve tek parça olarak Fox Tv’den izleyebilirsiniz. Mucize Doktor Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Mucize Doktor dizisi yeni bölümleriyle perşembe akşamları 22:00 de Fox Tv’de...

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar