Mucize Doktor 26. Bölüm Fragmanı

Mucize Doktor dizisi bu akşam 25. bölümüyle ekranlara geldi. Kıvılcım’la savaşmaya karar veren Beliz, yeni kliniği tekrar açıp bir de üstüne cerrahi bölüme yeni bir asistan alınca kılıçlar yeni baştan çekilir. Peki Mucize Doktor 26. yeni bölüm fragmanı y

Fox TV' nin reyting rekortmeni dizisi Mucize Doktor bu akşam 25. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Mucize Doktor’ un son bölümünde ise; Damla herkesin dilindedir ama kimse bu hırs küpü kıza nasıl yaklaşacağını pek bilememektedir. Ve Ali, bir hastaya söylememesi gereken bir şey söyleyince kendini tekrar Tanju’nun hedefinde bulur. İşte Mucize Doktor 26. yeni bölüm fragmanı ve son bölüm izleme sayfası.

MUCİZE DOKTOR SON BÖLÜM İZLE

MUCİZE DOKTOR 25. BÖLÜM ÖZETİ

Kıvılcım’la savaşmaya karar veren Beliz, yeni kliniği tekrar açıp bir de üstüne cerrahi bölüme yeni bir asistan alınca kılıçlar yeni baştan çekilir ve bu sefer kavga iki kişinin kovulmasına kadar varır. Öte yandan yeni asistan Damla herkesin dilindedir ama kimse bu hırs küpü kıza nasıl yaklaşacağını pek bilememektedir. Ve Ali, bir hastaya söylememesi gereken bir şey söyleyince kendini tekrar Tanju’nun hedefinde bulur.

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar