Mucize Doktor final mi yapıyor, Ali Vefa diziden ayrılacak mı?

Mucize Doktor final mi yapıyor, Ali Vefa diziden ayrılacak mı?

Dudullu Postası dizisi 2 Nisan’dan itibaren Kanal D ekranlarında seyirci ile buluşacak. Peki Mucize Doktor final mi yapıyor, bitiyor mu? Ali Vefa (Taner Sönmez) diziden ayrılacak mı?

Kanal D ekranlarında 2 Nisan perşembe akşamı Dudullu Postası dizisi başlıyor. Dudullu Postası ilk bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanın yayınlanması ile birlikte seyirciler Mucize Doktor final mi yapıyor, bitiyor mu? Ali Vefa (Taner Sönmez) diziden ayrılacak mı? sorularını sormaya başladı. İşte Mucize Doktor ile ilgili son bilgiler...

Mucize Doktor’un başrol oyucusu Taner Sönmez’i (Ali Vefa) Dudullu Postası dizisinde rol alıyor. Dudullu Postası dizisi fragmanını izleyen seyirciler Taner Sönmez’i (Ali Vefa) görünce Mucize Doktor final mi yapıyor, bitiyor mu? Ali Vefa (Taner Sönmez) diziden ayrılacak mı? sorularını internetten araştırıyor. İşte Cevabı...

Mucize Doktor final mi yapıyor, bitiyor mu? Ali Vefa (Taner Sönmez) diziden ayrılacak mı?

Dudullu Postası dizisi, yeni çekilen bir dizi değil o nedenle Mucize Doktor final yapmayacak. Dolayısıyla Ali Vefa da diziden ayrılmayacak. Tahminimiz koronavirüs salgını nedeniyle Mucize Doktor çekimleri yapılamadığı için seyirciler Covid-19 salgını kontrol altına alınıncaya kadar perşembe akşamları Kanal D ekranlarında Dudullu Postası dizisini izleyecekler.

Dudullu Postası dizisi ne zaman başlıyor?

Dudullu Postası dizisi 2 Nisan Perşembe günü izleyicisine merhaba diyecek.

Dudullu Postası dizisi  Konusu

Serkan Yılmaz'ın, Türkiye'nin en çok satan karikatür ve mizah dergisi olan Penguen için çizdiği karikatür serisi Dudullu Postası çok yakında BluTV Özel Yapımı olarak sizlerle!

Dudullu Postası serisinden uyarlanan karakterler ve hikaye, sıradışı semtin sıradışı insanlarının gözünden anlatılıyor. Mahallenin ele avuca sığmaz gençleri, umutsuz ev kadınları, hayal dünyasında yaşayan genç kızlar, halı saha maçında kaybolan babalar...

Hepsi, samimi mizacıyla güldüren bir dizi olan Dudullu Postası'nda buluşuyor! Gazetecilik yapmak için gecesini gündüzüne katan Asım, abisi tarafından evin içine hapsedilen Melis, Melis'e aşık delikanlı Tayfur, güvenlik ve namus takıntılı Eyüp, mahallenin en tuhaf kişilerinden Sebati ve daha nicesi Dudullu'da.

Haber yaptıklarını zannederken, kendi komik hikayelerini anlattıklarının farkında olmayan gazetecilerin gazetesidir Dudullu Postası!

DUDULLU POSTASI TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Dudullu Postası dizisi yeni dizi mi?

Dudullu Postası dizisi yeni bir dizi değil. Çünkü daha önce internet ortamında yayınlanmıştı. Şimdi o dizi televizyon ekranlarında izleyicisi ile buluşacak.

Dudullu Postası dizisi yönetmeni Onur Ünlü

Yönetmen – senarist - yapımcı Onur Ünlü, yazıp yönettiği Polis filmi ile sinema serüvenine başladı. Beş Şehir, Sen Aydınlatırsın Geceyi, İtirazım Var gibi filmlerini sinemaseverlerin beğenisine sunup, 2011 yılında Leyla ile Mecnun adlı absürt komedi dizisinin yönetmenliğini üstlenerek bir televizyon efsanesinin doğumuna vizyonuyla öncü oldu. Leyla ile Mecnun, IMDb En Çok Oylanan Diziler Listesi'nde 119. sıraya yerleşti. Bu, bir Türk dizisi için bir ilkti. Yazıp yönettiği Aşkın Gören Gözlere İhtiyacı Yok filmi, bu yıl Adana Film Festivali’nde En İyi Film ve Yönetmen Ödülü’nü kazandı.

Dudullu Postası dizisi Hikayesi Serkan Yılmaz

Küçük yaşta Gırgır Dergisi'nde mizah yolculuğuna başlayan Serkan Yılmaz, kariyerine Penguen’de devam etti. Penguen dergisinde yarattığı Dudullu Postası karikatür dizisi, kısa süre içerisinde fenomene dönüştü ve dergiden bağımsız bir marka haline geldi. Dergiden bağımsız ilk karikatür kitabını 2012 yılında çıkaran Serkan Yılmaz, son yıllarda mizah yeteneğini hayata geçirdiği stand up gösterileriyle de sergilemekte.

Dudullu Postası Oyuncuları ve Kadrosu

  •     Ali Atay.
  •     Serkan Keskin.
  •     Güven Kıraç
  •     Erkan Can.
  •     Hazar Ergüçlü
  •     Taner Ölmez.
  •     Bülent Şakrak.
  •     Onur Ünlü

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.