Mucize Doktor nerede çekiliyor, hangi hastane, Berhayat hastanesi gerçek mi

Mucize Doktor nerede çekiliyor, hangi hastane, Berhayat hastanesi gerçek mi

Mucize Doktor dizisinde bahsi geçen Berhayat Hastanesi yalnızca kurgulanmış bir isimdir, gerçek hayatta böyle bir hastane adı bulunmamaktadır. Peki Mucize Doktor hangi hastanede çekiliyor?

Savant Sendromu ve Otizm hastalığı olan mucize doktor Ali vefa' yı Türkiye çok sevdi. Fox Tv ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanan Mucize Doktor dizisi hayranları "Berhayat hastanesi nerede, Berhayat hastanesi gerçek mi, Mucize Doktor dizisi hangi hastanede çekiliyor" gibi sorularına yanıt aramaya başladı. İşte Detaylar...

Mucize Doktor Nerede Çekiliyor?

Mucize Doktor dizisinde bahsi geçen Berhayat Hastanesi yalnızca kurgulanmış bir isimdir, gerçek hayatta böyle bir hastane adı bulunmamaktadır. Mucize Doktor dizisi İstanbul Pendik Medical Park hastanesinde çekilmektedir.

The Good Doctor adlı Kore dizinden türkçe ye uyarlanan Mucize Doktor dizisi Savant Sendromu ve Otizm hastası mucize doktorumuz Ali Vefa' nın hayatı ve başından geçen olayları anlatıyor. Tüm izleyicilerden tam not alan Mucize Doktor dizisinin nerede çekildiği, Berhayat hastanesinin gerçekte var olup olmadığı internetten çok sık araştırılıyor.

Mucize Doktor Konusu

Mucize Doktor dizisi, Kore dizilerinden The Good Doctor dizisinden Türkçe' ye uyarlanmış olup otizmli ve savant sendromlu Ali Vefa' nın isimli bir gencin doktor olma hikayesini anlatıyor. Küçüklüğünde içine kapanık bir çocukluk geçirecek olan Ali, güçlü zekası ile tıp fakültesini birincilik ile bitirecektir. Ardından İstanbul'da bir hastanede Ünlü cerrah Ferman hocanın asistanı olarak çalışmaya başlayacaktır. Ali otizm ve savant sendromlu olduğundan herkes ondan uzak dururken Nazlı hiç onu yalnız bırakmayacaktır.

Mucize Doktor Oyuncuları

Başrolünü Taner Ölmez’in üstlendiği, kadrosunda Onur Tuna, Murat Aygen, Sinem Ünsal, Özge Özder, Hazal Türesan, Bihter Dinçel, Fırat Altunmeşe, Hayal Köseoğlu, Korhan Herduran VE Reha Özcan gibi birbirinden başarılı oyuncuları da barındıran “Mucize Doktor” Perşembe akşamları 20.00'de FOX’ta.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.