My Spy filmi konusu nedir, oyuncuları kimler?

My Spy filmi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Başrolllerinde Dave Bautista, Chloe Coleman, Kristen Schaal'ın rol aldığı My Spy filmi Netflix'te yayınlandı. Peki My Spy filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte tüm detaylar...

My Spy filmi konusu

Rütbesi düşürülen bir CIA ajanı, bir aileyi gözetlemeye gönderilir. Ancak ailenin küçük kızı onu fark edince kariyerini kurtarmak için kızın nazını çekmek zorunda kalır.

İşinde usta ve bir o kadarda ciddi olan CIA ajanı JJ, aldığı bir gizli görev kapsamında bir aileyi gözetlemek için gönderilir ve ajanın kaderi, dokuz yaşında küçücük bir kız çocuğu olmasına rağmen oldukça olgun tavırlara sahip olan Sophie’nin elinde olacaktır…

“My Spy”, ciddi bir CIA ajanına (Dave Bautista) odaklanıyor. Ajan, gizli bir görev kapsamında bir aileyi gözetlemeye gönderilir. Ajanın kaderi ise dokuz yaşında olmasına rağmen yaşından olgun davranan ailenin kızı Sophie’nin (Chloe Coleman) ellerinde olacaktır.

My Spy filmi Oyuncuları

Yaklaşık 1 saat 40 dakika süren aksiyon ve macera türündeki filmin başrollerinde Dave Bautista, Chloe Coleman, Kristen Schaal gibi oyuncular yer alıyor.

My Spy fragmanı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.