Netflix The Old Guard (Ölümsüzlük) filmi ne zaman yayınlanacak, Netflix The Old Guard (Ölümsüzlük) filmi konusu ve oyuncuları

Başrollerinde Charlize Theron, KiKi Layne, Matthias Schoenaerts'ın rol aldığı The Old Guard (Ölümsüzlük) filmi 10 Temmuz'da Netflix'te yayınlanacak. Peki The Old Guard (Ölümsüzlük) filmi konusu ve oyuncuları kimler?

The Old Guard (Ölümsüzlük) filmi ne zaman yayınlanacak?

10 Temmuz’da izleyici karşısına çıkacak olan The Old Guard (Ölümsüzlük) filminin fragmanı ve konusu hakkındaki detaylar haberimizde.

The Old Guard (Ölümsüzlük) Konusu

Sonsuzluk göründüğünden daha zordur. Andy (Charlize Theron) adlı bir savaşçı önderliğindeki birbirine sıkı sıkıya bağlı paralı askerler, gizemli bir ölümsüzlüğe sahiptir. Bu gizli grup, yüzyıllardır ölümlülerin dünyasını koruma mücadelesi vermektedir. Ancak ekip acil bir görev için çağrıldığında bir anda olağan dışı yetenekleri ifşa olur. Grup, güçlerini kopyalayarak para kazanmayı amaçlayanların tehdidiyle karşı karşıya kalır. Şimdi Andy ve gruba yeni katılan Nile (Kiki Layne) adlı asker, her yolu kullanarak grubun bu tehdidi ortadan kaldırmasına yardım etmek zorundadır. Greg Rucka imzalı beğenilen çizgi romandan uyarlanan ve Gina Prince-Bythewood (LOVE & BASKETBALL, IŞIKLAR ALTINDA) tarafından yönetilen THE OLD GUARD, ölümsüzlüğün göründüğünden daha zor olduğunu gösteren, ayakları yere sağlam basan sert ve aksiyon dolu bir öykü.

The Old Guard (Ölümsüzlük) filmi oyuncuları

“The Old Guard”ın oyuncu kadrosunda Matthias Schoenaerts, Chiwetel Ejiofor, Harry Melling, Marwan Kenzari, Natacha Karam, Kiki Layne gibi isimler de yer alıyor.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.