Netflix veya Nekşfliş Murat Övüç Kimdir, Murat Övüç Nereli, Kaç yaşında?

Netflix veya Nekşfliş Murat Övüç Kimdir, Murat Övüç Nereli, Kaç yaşında?

Sosyal medya fenomeni Murat Övüç Netflix veya Nekşfliş mi film izleme şeyi varmış diye video paylaşınca, Netflix Resmi hesabın açıklamasını Netflix ya da Nekşfliş diye değiştirdi. Peki Murat Övüç Kimdir, Murat Övüç Nereli, Kaç yaşında?

Sosyal medya fenomeni Murat Övüç, koronavirüs salgınına karşı 'Evinde kal' çağrılarına uyarak evinde kaldığı süreçte takipçilerinden 'film izlemek için Netflix konusunda kendisini bilgilendirmeleri' talebinde bulundu. Sosyal medya fenomeni Murat Övüç Netflix veya Nekşfliş mi film izleme şeyi varmış diye video paylaşınca, Netflix Resmi hesabın açıklamasını Netflix ya da Nekşfliş diye değiştirdi. Peki Murat Övüç Kimdir, Murat Övüç Nereli, Kaç yaşında?

Peki Murat Övüç Kimdir, Murat Övüç Nereli, Kaç yaşında?

Murat Övüç’ün asıl mesleği medyum’luktur. İstanbul’da bazı mekanlarda astroloji ile ilgili yorumlar yapmakta olan Murat Övüç’ün müşterileri arasında ünlülerde bulunmaktadır.Özellikle instagram sayfasındaki takipçi sayısı ile bir çok sanatçı ve ünlüyü gerisinde bırakmayı başaran Murat Övüç ilginç kişiliğinin yanı sıra yardımseverliği ile de tanınmaktadır.

1968 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Murat Övüç aslen Van’lıdır. Ailenin 5 kardeşten en küçüğü’dür uzun yıllar tarot falı bakmış ve yaşam koçluğu yapmıştır. 2018 yılında Yanık Görümce isimli bir kitabın altına imzasını atmıştır. Kitap Picasso Yayınları tarafından okur severler ile buluşturulmuştur.

30 seneden fazladır ailesi İstanbul Fatih’te yaşamaktadır. Pertevniyal Lisesi ardından, Bahçeşehir Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun olmuştur. 7 sene evli kaldığını ardından boşandığını belirten ünlü ismin bu evliliğinden bir oğlu vardır. Eskiden beri varlıklı olduklarını babasının bıraktığı mirası ölene kadar yesek bitiremeyiz demiştir. Aile şirketleri olduğunu, Beyoğlu’nda otel ve restoranlar işlettiklerini ve kira gelirlerinin olduğunu aktarmıştır. 3 ablası, bir de abisi vardır.

Günümüzde ise sosyal medya fenomeni olarak sıkça medyanın gündeminde yer almaktadır. Medyumluk ta yaptığı belirtilen ünlü isim, İstanbul’da bazı mekanlarda astroloji ile ilgili yorumlar yapmakta’dır, müşterileri arasında ünlülerde bulunmaktadır.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.