Netflix'in yeni dizisi Fatma'nın konusu nedir, oyuncuları kimler?

Netflix'in yeni dizisi Fatma'nın konusu nedir, oyuncuları kimler?

İnternet platformu Netflix'ten yeni bir dizi daha geliyor. Diziye adını veren Fatma karakterini canlandıracak olan Burcu Biricik de sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Peki Netflix'in yeni dizisi Fatma'nın konusu nedir, oyuncuları kimler?

Fatma Dizisi Konusu Nedir?

Hapisten çıktığında kaybolan kocasını arayan ve temizlikçilik yapan Fatma beklenmedik bir anda cinayet işliyor. Kocası Zafer’in karanlık bağlantılarının bu cinayetten haberdar olmasıyla birlikte Fatma hayatta kalmak adına öldürmeye başlar ve olaylar gelişir.

Öldürmeye başlamasıyla Fatma hayatının değiştiğini görür ve öldürmek bugüne kadar yaşadığı her şeyin intikamını alabileceği bir rutin haline gelir.

Fatma Dizisi Senarist ve Yönetmeni

Dizinin senaryosunu Özgür Önurme yazarken Özer Feyzioğlu ise yönetmenliğini üstleniyor. İdea Film'in yapımcısı olduğu Fatma dizisinin çekimlerine önümüzdeki haftalarda başlanacak.

Netflix Duyurdu!

Netflix Türkiye sosyal medya hesaplarından Burcu Biricik'in fotoğrafını paylaşarak "Aramıza hoş geldin Fatma. Heyecanlı bir geri sayım başladı" notunu yazdı. Burcu Biricik ise paylaşımında, "İçim kıpır kıpır heyecandan. Sete çıkmak için geri sayıma başladık. Fatma’yı sizle tanıştırmak için sabırsızlanıyorum" ifadelerini kullandı.

Burcu Biricik Kimdir?

Burcu Biricik Yetkin (4 Mayıs 1989, Antalya), Türk oyuncu.

4 Mayıs 1989 tarihinde Antalya’da doğdu. 2006 yılında Antalya ’da düzenlenen Miss Mediterranean güzellik yarışmasında Akdeniz Kraliçesi seçildi. Lise yıllarında katıldığı Tiyatro festivalinde ödül aldıktan sonra profesyonel anlamda oyuncu olmaya karar veren Biricik, Ege Üniversitesi Arkeoloji bölümünde lisans eğitimini tamamlarken, aynı zamanda da Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nda oyunculuk eğitimi aldı. Biricik, oyunculuk kariyerine Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nda stajyer kadroda yer alarak başladı. Burada İkinin Biri, Yaşlı Hanımın Ziyareti, Gözlerimi Kaparım, Vazifemi Yaparım ve Yedi Kocalı Hürmüz gibi çeşitli oyunlarda rol aldı.

2007 yılında Show TV'de yayımlanan Maçolar dizisindeki yan rolüyle televizyonda ilk kez yer aldı. Daha sonra Toprağın Günlüğü kısa filmi. çeken Biricik, Kanal D' de 2011 yılında yayımlanan Artiz Mektebi adlı oyunculuk yarışmasına katıldı ve burada birinciliği Alican Aytekin ile paylaştı. Daha sonra Muhteşem Yüzyıl 2011 ve Ustura Kemal 2012 dizilerinde küçük roller aldı. Show TV 'de yayımlanan Düşman Kardeşler 2012 dizisindeki Derya adlı Trakyalı bir kızı canlandırdı. Oyuncu, TRT 1'de yayımlanan Beni Böyle Sev 2013 dizisinde Seda karakterini canlandırmış ve çeşitli reklâm filmlerinde oynamıştır. Biricik 2014 yılının Kasım ayında Kanal D'de başlayan Şeref Meselesi dizisinde Kübra karakterini canlandırdı. 2015-2017 yılları arasında Kanal D'de yayınlanan Hayat Şarkısı'nda Hülya karakterini canlandırdı. 2016 yılında Emre Yetkin'le evlendi. 2019 yılında yayınlanan Çiçero isimli sinema filminde Erdal Beşikçioğlu ile başrolü paylaştı. Aynı yıl Kuzgun dizisinde rol almaya başladı.

Filmografi-Sinema

2013     Kedi Özledi     
2013     İnanç Odası     
2014     Bana Masal Anlatma
2016     Çok Uzak Fazla Yakın
2018     Her Şey Seninle Güzel     
2019     Çiçero
        
Televizyon

2012     Düşman Kardeşler     
2013 - 2014     Beni Böyle Sev     
2014     Şeref Meselesi     Kübra Güngör     
2015 - 2017     Hayat Şarkısı     
2018     8. Gün     Bahar Yüksel     
2019     Kuzgun     Dila Bilgin    

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.