Niğde Hamamlı Köyü

Niğde Hamamlı Köyü

Hamamlı Köyü haberleri, Niğde Hamamlı köyü güncel son dakika gelişmeleri, Hamamlı köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Niğde Köyleri Arasında yer alan Hamamlı köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Niğde Hamamlı köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Hamamlı köyü son dakika gelişmeleri, Hamamlı köyüne özgü yemekler, Niğde Hamamlı köyünün tarihi, Hamamlı köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Hamamlı köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Hamamlı , Niğde'nin Niğde ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz iç anadolu bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Hamamlı  Köyü Resimleri ve Hamamlı  köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Niğde Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. İç anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı? Niğde Niğde Arası Kaç Km? Niğde Hava Durumu? Niğde Köyleri ve Niğde Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Niğdeli iseniz Niğde Doğumlu Ünlüler e göz atmak yararınıza olacaktır. Niğdeli Ünlüler arasında Niğde Hamamlı Köyünde doğan biri var mı? Niğde Doğumlu Ünlüler Kimler?

Niğde'nin Niğde İlçesine bağlı Hamamlı Köyü.

Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur.

 

Köyün adının, köy civarında bulunan bir hamam'dan dolayı ismini aldığını tahmin ediyoruz.

Köyün gelenek, görenek ve yemekleri hakkında bilgi yoktur.

Niğde merkezine 3 km uzaklıktadır.

Köyün iklimi, karasal iklim etki alanı içerisindedir.

Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.

Köyde, ilköğretim okulu yoktur fakat taşımalı eğitimden yararlanılmaktadır. Köyün içme suyu şebekesi ve kanalizasyon şebekesi yoktur. PTT şubesi yoktur ancak PTT acentesi vardır. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Köye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup köyde elektrik ve sabit telefon vardır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.