No:309 1.Bölüm 3.Fragmanı 1 Haziran

No:309 1.Bölüm Fragmanı, No:309 dizisinin yeni bölümü olan 1. Bölümünü çarşamba akşamı Fox Tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

No:309  dizisinin yeni bölümü olan 1. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen No:309  , yeni bölümleriyle çarşamba günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Fox Tv'de yayınlanan No:309   dizisi 1. Bölüm yeni fragman izle…

No:309  dizisinin yeni bölümü olan 1. Bölümünü çarşamba akşamı Fox Tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

No:309 dizisinin yeni bölümü olan, 1. Bölümünü HD ve tek parça olarak Fox Tv’den izleyebilirsiniz. No:309 Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. No:309 dizisi yeni bölümleriyle çarşamba Akşamı Fox Tv’de...

NO:309 1.BÖLÜM FRAGMANI

Dedesinden kalan mirası alabilmek ve şirketin başına geçebilmek için evlenmesi ve de çocuk sahibi olması gereken Onur , annesinin zoruyla bir randevuya gider. Lale de annesinin ayarladığı randevu için aynı mekandadır.. Birbirlerini tanımayan Lale ve Onur yanlış anlaşılmalar sonucu aynı masaya otururlar. Bu yanlışlık onları büyük bir sürprize hazırlar..

Evlenme arifesindeki Lale, aldatılınca aşka tövbe etmiştir. Yine de onu evlendirme derdinde olan annesini kırmayıp, görüşme ayarladığı doktor Onur ile buluşmaya gider. Ancak masasına oturduğu Onur, bir başkasıdır. Bu yanlış buluşma beklenmeyen sonuçlara yol açar.

Başrollerinde Demet Özdemir ve Onur Akkaya'nın yer aldığı No: 309 yakında FOX'ta başlıyor!

Yapımcılığını Gold Film’in üstlendiği, FOX’un yaz aylarında yayınlanacak yepyeni dizisi No:309 Haziran’da ekranlara geliyor. Başrollerinde Demet Özdemir, Furkan Palalı ve bir çok başarılı projeye imza atmış usta oyuncu Sumru Yavrucuk’un yer aldığı dizinin akıllarda bıraktığı melodisi ve eğlenceli sahneleriyle dolu tanıtım videosu geçtiğimiz günlerde yayınlandı.

Yaz aylarına yakışır samimi, eğlenceli ve bol kahkaha vaat eden dizi tesadüfler zinciri ile örülen, hiçbir şeyin imkansız olmadığı bir aşk hikayesini izleyici ile buluşturuyor.

No: 309’da Başlayan Masal Gerçek Olacak mı?

Dedesinden kalan mirası alabilmek için bir an evvel evlenmesi ve çocuk sahibi olması gereken Onur, annesinin zoru ile bir randevuya gider. Aynı gece başka biriyle buluşmak için o mekana gelmiş olan Lale, yanlışlıkla Onur’un masasına oturur. Kuzen Erol, Onur’un bu randevusunu sabote etmek için içkilerine ilaç katınca, belki hiç bir zaman bir araya gelmeyecek olan Lale ile Onur kendilerini kaybedip çılgın bir gece geçirirler. Ertesi sabah aynı yatakta 309 no’lu odada uyanan Onur ve Lale, aralarında bir şey geçmediğini düşünüp birbirlerini bir daha görmemek üzere otelden ayrılırlar. Üç ay sonra Onur annesinin istediği kızla nişanlanırken, Lale ise hiç tanımadığı bir adamdan hamile olduğunu öğrenir.

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar