Nur Yerlitaş nereli, Nur Yerlitaş kimdir, kaç yaşında?

Nur Yerlitaş nereli, Nur Yerlitaş kimdir, kaç yaşında?

Modacı Nur Yerlitaş tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti! Nur Yerlitaş'a geçtiğimiz yıl beyin kanseri teşhisi konmuştu. Peki Nur Yerlitaş nereli, Nur Yerlitaş kimdir, kaç yaşında?

Uzun süredir kanser tedavisi gören modacı Nur Yerlitaş hayatını kaybetti. Ünlü modacı Nur Yerlitaş geçtiğimiz yıl beyin ameliyatı olmuş ve zor günler geçirmişti.

Ünlü modacı 6 Ağustos 2018'de ameliyat masasına yatmıştı. Tedavi süreci devam eden Nur Yerlitaş, hastalığı hakkında sevenlerini ara ara bilgilendiriyordu. Yerlitaş son olarak katıldığı bir televizyon programında şunları söylemişti:

"İlk ameliyatı olduğumda sağ tarafta da bir kitle vardı. İlk başta gerek görmemişti doktorum. Kontrole gittim 6 ay sonra doktor baktı ‘hemen ameliyat’ dedi ve ameliyat oldum. Şimdi yeniden tedavi sürecine başladık. Çok yorgun bir hayatım oldu. İyi günlerim, kötü günlerim oldu. Baş ağrılarım vardı. Televizyon programı bitti doktora gittim teşhisi koydular. Biraz düzeleyim inşallah televizyonlara çıkacağım."

Nur Yerlitaş'ın son paylaşımı ise yürek burktu. Geçtiğimiz gün bir paylaşım yapan Yerlitaş fotoğrafına "bakma bana öyle baktığın yerdeyim, bende kal" notunu düşmüş.

NUR YERLİTAŞ KİMDİR?

Nur Yerlitaş, 11 Ağustos 1955’te İstanbul’un Vefa semtinde doğdu. Anne tarafından Arap, baba tarafından Laz asıllıdır. Kariyerine İtalya’dan getirdiği aksesuarları satarak başladı. Daha sonraki yıllarda kendi butiğini açtı ve tasarım işine girdi.

Uzun süre Bu Tarz Benim jürisinde yer alan ve zaman zaman tepki de çeken ve Nurella olarak da ünlenen Nur Yerlitaş son dönemde beyin ameliyatı olarak uzun süre hastanede tedavi olmuştu.

Diktiği elbiselerle efsane olan ünlü modacı Nur Yerlitaş, 11 Aralık 1960'ta İstanbul Vefa'da doğdu.Annesinin adı Saadet Yerlitaş, kız kardeşinin adı ise Benan'dır.80'li yıllarda Paris ve Milano'dan valiz içinde getirdiği kıyafetleri satarak modacılığa başlayan Yerlitaş, kendisini "dikişçi" ve "kostüm tasarımcısı" olarak tarif ediyor.

Bilindik ifadesiyle "modacı" olarak anılmak istemiyor.Dobralığı ile bilinen ve bu yüzden sözünü sakınmadan söyleyen Yerlitaş, kendisini "arızalı" olarak tarif ediyor.Stres atmak için bulaşık yıkayan, bazen gecenin bir saati geceliğinin üstüne palto giyip bir kafeye giden Yerlitaş, tam bir Nişantaşı tutkunu. Pek çok ünlünün yaşadığı Nişantaşı'nda oturan Yerlitaş'ın, İtalya'nın Milano kentinde de yüksek tavanlı minik bir dairesi var.

Yerlitaş'ın ev hayatıyla ilgili detalar ilgin. Mutfağında iki buzdolabı var; bunların birinde meyveler, içecekler, diğerinde ise pasta tipi yiyecekler bulunuyor.Ünlü modacının evinde ayrıca iki de yardımcısı var. Banyoda hamam usulü yıkanan modacı, her sabah yardımcıları tarafından taslarla, keselerle yıkanıyor.Birçok ünlünün sahte kostümleri için kapısını aşındırdığı Yerlitaş, sadece ünlülerin değil sosyetenin de gözdesi.

Ajda Pekkan, Bülent Ersoy, Sibel Can, Petek Dinçöz ve Seda Sayan'ın sahne kostümlerini hep Nur Yerlitaş dikiyor.Nur Yerlitaş, 2007'de Şebnem Dönmez'in sunuculuğunu yaptığı "Bak Kim Dans Ediyor" adlı yarışmada jüri üyeliği yaptı.2010'da yayına giren "Yemekteyiz" adlı yarışmada Nur Yerlitaş, Barbaros Şansal, şarkıcı Cenk Eren, gazeteci yazar Ece Vahapoğlu ve eski Avrupa güzelimiz Neşe Erberk ile yarıştı.

2011'de "Bugün Ne Giysem" adlı yarışmada jüri üyeliği yaptı. Diğer jüri üyeleri ise moda tasarımcısı İvana Sert, Hakan Akkaya ve Kareograf Uğurkan Erez'di.Yerlitaş şu sıralar "Bu Tarz Benim" yarışmasında jüri üyeliği yapıyor.Ünlü modacı, 2011'de Demet Akalın'ın "Türkan" klibinde Türkan Şoray'ı canlandırdı.Bugüne kadar hiç evlenmeyen Yerlitaş halen bekar.  Kaynak: Ünlü modacı Nur Yerlitaş yaşama veda etti

YER ALDIĞI PROGRAMLAR

Bak Kim Dans Ediyor (2007)
Yemekteyiz (2010)
Bugün Ne Giysem (2011)
Bu Tarz Benim (2014)
İşte Benim Stilim (2015-2017)
Maral: En Güzel Hikâyem (2015) – 9. bölüm
“Türkan” – Demet Akalın (2011)
“Karagözlüm” – Serkan Kaya

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.