Öğretmen Dizisi Hangi Diziden Uyarlandı, Öğretmen Dizisi  Konusu Nedir, Öğretmen Dizisi Oyuncuları

Öğretmen Dizisi Hangi Diziden Uyarlandı, Öğretmen Dizisi Konusu Nedir, Öğretmen Dizisi Oyuncuları

Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan Öğretmen Dizisi hangi diziden uyarlandığını vatandaşlar araştırmaya başladı. Başrolde İlker Kaleli' yi gören İlker kaleli hayranları Öğretmen Dizisi Konusu Nedir, Öğretmen Dizisi Oyuncularını arıyorlar. İşte detaylar

Fox ekranlarında yayınlanacak Öğretmen dizisi de Mucize doktor dizisi gibi farkındalık oluşturmaya aday dizilerden. Öğretmen dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı. Başrollerinde birbirinden başarılı oyuncuların rol aldığı Öğretmen dizisi büyük ses getireceğe benziyor. İlker Kaleli hayranları Öğretmen Dizisi hangi diziden uyarlandı, öğretmen dizisi  konusu nedir, öğretmen dizisi oyuncuları kim? sorularının cevabını araştırıyor. İşte detaylar...

Öğretmen dizisi Japon dizisi Mr. Hiragi’s Homeroom’dan uyarlanan, İlker Kaleli ve Ceren Moray' ın başrolde olduğu hem aksiyon hem drama hemde gerilim olan bir okul dizisi olacak.

Öğretmen Dizisi Konusu

Hem aksiyon hem drama hemde gerilim olan bir okul dizisi olacak öğretmen dizisi. Lise son sınıfa 30 kişi başlayan 12/A sınıfı bir arkadaşlarının intihar etmesi ile 29 kişi kalır. İntihar eden kız iyi bir yüzücüdür ve ulusal bir yarışmada derece alır ancak sınıftaki çekemeyen öğrenciler gerçek dışı bir video hazırlayarak kızın doping ile kazandığını iddia eder. Bu haber tüm ülkede yayılır ve kız çok büyük bir baskı altında kalır ve intihar eder. Sınıf  ise bu intihara sırtını döner ve herkes yaşamına geri dönmüş gibi görünür; ancak okula 2 yıl önce gelmiş bir resim öğretmeni bu intiharın gizemini çözmek için 29 öğrenciyi okulun kapanmasına 10 gün kala rehin alır ve intihar eden öğrencinin gizemi çözülmeden kimse mezun olamaz der. Okulun içinde yaşanan patlama ile işler daha da gizemli bir hale gelir.

Öğretmen Dizisi Oyuncuları

Öğretmen dizisinde eğitime ve öğretmeye dair sorgulayıcı sahnelerin yanı sıra öğrencilerin hayatlarına dokunan öğretmenlerde anlatılacaktır. Öğretmen dizisinde aşk da olacak dövüş sahneleri de dram sahneleri de.

İlker Kaleli -Akif: İlker Kaleli son olarak yer aldığı Poyraz Karayel dizisinden beri ekranlarda yer almıyor. Deneyimli oyuncu Poyraz Karayel’den sonra Dip isimli internet dizisinde yer almış daha sonra ise 2019 da BBC’de yayınlanacak olan Tayland dizisinde yer almıştır. Bu nedenle izleyici İlker Kaleli’yi izlemeyi çok özledi.

Ceren Moray –Zeynep : Ceren Moray dünyada Azra olarak tanınmaktadır. Yer aldığı Avlu dizisi ile ününe ün katan Ceren Moray daha önce de  O Hayat Benim dizisinde Efsun karakterini hayat vererek efsane haline gelmişti. Hayat verdiği karakterler ile özdeşleşen Ceren Moray 5 Haziran 1985 tarihinde Diyarbakır doğumludur ve 35 yaşının içindedir. Haliç Üniversitesi Konsevatuarı Tiyatro Bölümü mezunu olan deneyimli oyuncu ilk dizi deneyimini 2013 yapımı Serseri Aşıklar dizisi ile yaşamıştır. Daha sonra Kavak Yelleri dizisinde oynayan Ceren Moray İşler Güçler de Zehra ve Bi Küçük Eylül Meselesi dizisinde Berrak karakterleri ile yer almıştır. Ceren Moray, Fransız sevgilisi Nicco ile evlenmiştir.

ogretmen-dizisi.jpg

Afra Saraçoğlu –Gizem : Afra Saraçoğlu son olarak Mert YAZICIOĞLU ile İyi Oyun filminde yer almıştır. 2019 da Kardeş Çocukları dizisinde Hayat karakterine hayat veren Afra Saraçoğlu bu karakter ile beklenen çıkışı yaşayamasa da daha önce yer aldığı Fazilet Hanımın Kızları dizisi ile dünyanın tanıyıp beğendiği bir güzellik olmayı başarmıştır. Bakmayın böyle bir çok projede yer aldığına aslında Afra Saraçoğlu 2 Aralık 1997 de doğmuştur ve şuanda daha 23 yaşındadır. Türkiye’nin en güzel kızlarından biri olarak anlatılan Afra Saraçoğlu Eskişehir Anadolu Üniversitesinde eğitim alırken modelliğe başlamış ve böylece keşfedilmiştir.  Afra Saraçoğlu ilk gören ve keşfeden Özcan Deniz olmuş ve onu İkinci Şans filminde oynatarak dünyaya göstermiştir. Fazilet Hanım Ve Kızları dizisinde hayat verdiği Ece karakteri onun sınırları aştığı karakter olmuş oyunculuğu ile olmasa da güzelliği ile dünyayı kendine hayran bırakmıştır. Ünlü oyuncu Tolfa Sarıtaş’la da Kötü Çocuk filminde yer almıştır.

Efekan Can –Tuğrul : Efekan Can son olarak final yapmadan yayından kaldırılan azize dizisi kadrosunda çok önemli bir karakter olan Kuzey Alpan olarak yer almaktaydı. Her ne kadar Azize dizisi tutmasa da sadece 6 bölüm yayınlanan dizi de Efekan Can istediğini aldı. Efekan Can şimdi de Öğretmen dizisi oyuncu kadrosunda öğrenci olarak yer alma hakkı kazandı. 1994 Bilecik doğumlu olan Efekan Can 25 yaşındadır. Bilecik Üniversitesinde İşletme mezunu olan Efekan Can oyuncu olmak isteyince Atölye Craft’ta oyunculuk eğitimleri almıştır. Efekan Can Ufak Tefek Cinayetler dizisinin  Serhan karakterinin gençliğine hayat vererek büyük beğeni toplamıştı.

Ramazan Demir -Ateş : Ramazan Demir Sema Bekmez cast ajansının oyuncusudur. Ramazan Demir son olarak Üç Harfliler Adan filminde yer almıştı. 1998 İstanbul doğumlu olan Ramazan Demir 22 yaşındadır.

Göksu Melek Ulucan –Mine : Göksu Melek Ulucan son olarak Afili Aşk dizisinde Ayça karakteri ile yer almıştır. Göksu Melek ULUCAN 1996 İstanbul doğumludur ve 24 yaşındadır. Zoom Arts’da temel oyunculuk dersleri alan Göksu Melek Ulucan Maltepe Üniversitesi Radyo Sinema  ve Televizyon bölümü mezunudur. Hilal Saral’dan da kamera önü oyunculuk eğitimi alan Göksu Melek Ulucan ilk önemli ekran deneyimini Mine rolü ile Öğretmen dizisinde yaşayacaktır.

Can Bartu Arslan : Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Hızır’ın oğlu Ömer karakteri ile yer almış ve çok sevilmişti. Can Bartu Arslan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi ile birlikte Öğretmen dizisinde de yer alacak.

Serhat Kılıç : Serhat Kılıç Seksenler’in Ergun Plak’ı olarak ünlenmiştir. Daha önce de Benim Annem Bir Melek ve Ezel gibi dizilerde oynayan deneyimli oyuncu dünyaya ise kendini Söz dizisi ile tanıtmış dizi de hayat verdiği Çolak karakteri ile efsane olmayı başarmıştır. 08 Temmuz 1975 Ankara doğumlu olan yakışıklı ve deneyimli oyuncu 45 yaşındadır. Hacettepe Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunu olduktan sonra Reji üzerine mastır eğitimini tamamlamıştır. Atatürk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümünde öğretim görevlisi olarak çalışmıştır.

Serkan Keskin: Serkan Keskin son olarak Bir Aile Hikayesi dizisine sonradan dahil olmuş ve Ufuk isminde bir doktora hayat vermişti. Aslında Serkan Keskin ismini . Leyla ile Mecnun dizisinde ve Bende Özledim dizileri ile duyurmuş ve çok sevilmişti. 1977 yılında İzmit’te dünyaya gelen Serkan Keskin doğumludur ve 43 yaşının içindedir. Serkan Keskin Semaver Kumpanya Tiyatro grubunda yer alan Serkan Keskin yıllarını tiyatroya adamıştır.  2018 de ise Ağlat Ağacı filminde yer almıştır.

Elif Ceren Balıkçı: Elif Ceren Balıkçı nisan 1999 doğumludur ve 21 yaşının içindedir. 163 cm boyunda 45 kg olan Elif Ceren Balıkçı Avusturya’da dünyaya gelmiştir. Daha önce Göç Zamanı, Bana Artık Hicran De, Merhamet gibi dizilerde oynayan Elif Ceren Balıkçı son olarak Kırgın Çiçekler dizisinde Sedef karakterine hayat vermiştir.

Ezgi Gör : Ezgi Gör Gülperi dizisinde hayat verdiği Artemis karakteri ile tanınmıştır. 2003 İstanbul doğumlu olan Ezgi Gör ilk ekran deneyimini ise daha 9 yaşındayken oynadığı El Yazısı filmi ile yaşamıştır. 1.56 metre boyunda ve 45 kilo olan Ezgi Gör Öğretmen dizisinde bir öğrenci olarak yer alacaktır.

Cansu Tuman : Cansu Tuman Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Tülin Özen’in hayat verdiği Arzu karakterinin gençliğini canlandırarak dikkat çekmeyi başarmıştır. Cansu Tuman son olarak Gerçek Olamaz filminde yer almıştır. 1994 İstanbul doğumlu olan Cansu Tuman İstanbul Kültür Üniversitesi öğrencisidir. İlk olarak Moleküler Biyoloji eğitimi alan Cansu Tuman Osman Yağmurdereli Sanat Akademisinde oyunculuk eğitimi alarak asıl yapmak istediği işi yapmaya başlamıştır.  Cansu Tuman daha önce Arka Sokaklar ve Kiralık Aşk dizilerinde de yer almıştır.

Bensu Uğur -Selin : Bensu Uğur Elidor şampuan reklamında oynamış ve güzelliği ile tanınmıştır. Şafak Fişek Ajans’ın oyuncusudur.

Özgür Civelek : Özgür Civelek son olarak Peri: Ağzı Olmayan Kız filminde rol almıştır.

Metehan Parıltı : 27 Kasım 2010’da İstanbul doğumlu olan Metehan Parıltı 10 yaşının içindedir. İlkokul 4. sınıf öğrencisi olan Metehan Parıltı Layla Şirin ajansın oyuncusudur. Metehan Parıltı son olarak Kuzgun dizisinde Kuzgun’un çocukluğunu canlandırmıştır.

Burak Can Aras : Tonic Talent ajansın oyuncusu olan Burak Can Aras Öğretmen dizisinde lise bir öğrenciye hayat verecektir. Burak Can Aras Öğretmen dizisi seçmelerinde başarı göstermiş ve kadroya alınmıştır; Burak Can Aras’ın ilk ciddi oyunculuk deneyimi Öğretmen dizisi olacaktır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.