Öğretmen dizisi hangi okulda çekiliyor?

Öğretmen dizisi hangi okulda çekiliyor?

Öğretmen dizisi nerede çekiliyor, hangi okulda çekiliyor? sorularının yanıtı merakla araştırılıyor. Bu akşam saat 20.00'de Fox TV ekranlarına gelecek Öğretmen dizisinin başrolünü İlker Kaleli, Ceren Moray, Serhat Kılıç üstleniyor?

Öğretmen dizisinin çekildiği okul hangisi? Öğretmen dizisi nerede çekiliyor? Cevabı haberimizde!

FOX Tv'nin yeni dizisi Öğretmen ilk bölümü ile izleyicilerin karşısına çıkıyor. İlker Kaleli'nin başrol oynadığı dizi Öğretmen bu akşam 20:00'de yayınlanacak. Yapımcılığını MEDYAPIM ve MF Yapım'ın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Koray Kerimoğlu oturuyor. Bir lisede çekilen Öğretmen dizisinin hangi okulda çekildiği merak ediliyor. Öğretmen dizisi nerede çekiliyor? sorusunun yanıtı haberimizde...

ÖĞRETMEN DİZİSİ HANGİ OKULDA ÇEKİLİYOR?

Öğretmen dizisi, İsytanbul Fatih'te Küçükkapı Lisesi'nde çekiliyor. Küçükkapı Lisesi İstanbul Fatih’te yer alan bir devlet okulu olarak gösteriliyor. Daha önce de çok sevilen Arka Sıradakiler dizisi de Büyük Zafer Lisesi olarak adlandırılmıştı.

Öğretmen dizisinin çekildiği İstanbul Fatih Küçükkapı Lisesi nerede?

Birbirinden başarılı oyuncu kadrosuve efsane konusu ile reytingleri alt üst etmeye hazırlanan Öğretmen dizisi hakkında merak edilen bir diğer konu ise dizinin hangi lisede çekildiği oldu. Bomba dizi Öğretmen, İstanbul Fatih Küçükkapı Lisesi İstanbul Fatih’te bulunan bir devlet okulu gibi gösterilse de İstanbul Fatih’te gerçekte böyle bir lise yoktur. Öğretmen dizisi gerçek bir hayat hikayesi olmadığı gibi dizisindeki karakter ve kurumlar da tamamen bir hayal ürünüdür.

ÖĞRETMEN DİZİSİ KONUSU NEDİR?

12. sınıfların rehber öğretmeni olan Fizik öğretmeni Akif ağır bir kanser hastasıdır. Ölmeden önce bir risk alarak sınıfında olan intiharın gizemini çözmeye karar verir. Sınıfında profesyonel bir yüzücü olan kızın intihar etmesini Akif öğretmen içine sindiremez ve suçluları bulmak için bir plan yapar. İntihar eden öğrencinin intihar sebebi olarak siber zorbalık ön plandadır zira yüzme yarışmalarında birinci olarak ödül alan öğrenciye sınıftan bir öğrenci doping ilacı kullanıyordu diye sahte bir video yapar. Tüm Türkiye bir anda bu sahte videoya inanır haberlerde bile dopingli öğrenci diye haber yapılır. Bu zorbalık karşısında daha fazla mücadele edemeyen öğrenci de intihar eder.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.