Ölümü Gör filmi nerede çekildi, Ölümü Gör filmi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Başrollerinde Gökçe Özyol, Akasya Aslıtürkmen, Taner Ergör, Ebru Karanfilci ve Esin Civangil'in oynadığı Ölümü Gör filmi bu akşam ekranlara geliyor. Büyük heyecanla beklenen Ölümü Gör filmi ile ilgili merak edilenleri bir araya getirdik.

Başrollerinde Gökçe Özyol, Akasya Aslıtürkmen, Taner Ergör, Ebru Karanfilci ve Esin Civangil'in oynadığı Ölümü Gör filmi bu akşam ekranlara geliyor. Büyük heyecanla beklenen Ölümü Gör filmi ile ilgili merak edilenleri bir araya getirdik. Peki Ölümü Gör filmi konusu nedir ve oyuncuları kimlerdir?

ÖLÜMÜ GÖR FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Ölümü Gör filminin çekimleri İstanbul'da yapılmıştır.

ÖLÜMÜ GÖR FİLMİ KONUSU

Geçirdiği panik atak sonrası hastaneye kaldırılan Yaşar, tesadüfen beynindeki tümörün tespit edilmesiyle üç ay kadar kısa bir ömrü kaldığını öğrenir. Yaşadığı şoku atlattıktan sonra hayatının geri kalanı için önemli kararlar alır. Yaşayamayacağı koca bir ömrü üç aya sığdırmaya çalışacaktır.

Hayatının geri kalanını refah içinde geçirip, şimdiye kadar yaşayamadığı içinde kalan ne varsa hepsini yaşayabilmek için elinden geleni yapacaktır. Üç aylık kısa bir ömrü kaldığını öğrenmesiyle artık önünde yeni bir hayat başlar. Daha önce kalbini kırdıklarından helallik alma telaşına düşerken diğer yandan da kalbini kıranlarla hesaplaşma yoluna gider. O güne kadar söyleyemediği her şeyi içinde tutmayıp söylemeyi tercih eder.

Tehlikeli ve ölümcül hiçbir şey onu korkutamazken, üstüne canını bile tehlikeye atar. Nasılsa öleceğim diyerek işinden istifa eder. Geri ödemeyeceğini düşünerek herkesten borçlar alır. Bankadan kredi çekip hayatı dileği gibi yaşamaya karar verir. Tam da bu sırada hastalığının iyileştiğini ve ölümcül riski atlattığını öğrenir. Öleceğini düşünerek kalkıştığı tüm işler başına bela olurken, kendini keşke ölsem derken bulur.

ÖLÜMÜ GÖR FİLMİ OYUNCULARI

Yönetmenliğini Bora Onur’un üstlendiği, başrollerini Gökçe Özyol, Akasya Aslıtürkmen, Taner Ergör, Ebru Karanfilci ve Esin Civangil’in paylaşıyor.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.