Operasyon Türkiye Sunucusu Hasan Yalnızoğlu Kimdir, Hasan Yalnızoğlu Nereli, Kaç yaşında?

Operasyon Türkiye Sunucusu Hasan Yalnızoğlu Kimdir, Hasan Yalnızoğlu Nereli, Kaç yaşında?

Yerli ve milli bir yarışma olan Operasyon Türkiye'nin Sunucuları Nazenin Tokuşoğlu ve Hasan Yalnızoğlu oldu. Peki Hasan Yalnızoğlu Kimdir, Hasan Yalnızoğlu Nereli, Kaç yaşında?

Hasan Yalnızoğlu Kimdir?

Doğum Yeri Ve Tarihi: 20 Ekim 1974 İstanbul

Meslek: Dansçı, Sporcu, Dizi Oyuncusu

Hasan Yalnızoğlu, 20 Ekim 1974 tarihinde İstanbul Üsküdar'da doğmuştur.
Türkiye'de ilk kürek yarışında Türkiye rekoru kırıp ülkemizi dünyada temsil edip derece elde etti.
Aslen Rize Fındıklı’lıdır. İlkokulu Üsküdar'da tamamladı. Ortaokul ve liseyi Pendik Kaynarca’da okudu. 6 yaşında jimnastikle başlayıp aynı zamanda çok sevdiği futbolla da ilgilendi. Sonraki yıllarda yüzme sporunda başarılar kazandı. Ailesinin Pendik'e taşınarak semt değişikliği yapması ve tesis yetersizliği sebebi ile çok sevdiği jimnastik ve yüzme sporundan uzak kaldı. En yakın spor salonu Kung Fu branşında olduğu için çalışmalara burada devam etti. Liseyi bitirmeden okula ara verip 4 sene eğitim hayatından uzak kaldı ve bu 4 yıl bir tekstil fabrikasında çalıştı. Bir yandan da tekvando sporunda hem sporculuk, hem de eğitmenlik yaptı. Aynı yıllarda Beşiktaş Spor Kulübü'nde kürek sporu ile ilgilendi.
Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu spor Yönetimi bölümünden mezun oldu.
17 yıldır manken olan Hasan Yalnızoğlu Amerikan güreşi sporcusudur. 2010' da Amerikan Güreşi ile ilgilenmeye başlayıp Turkish Power Wrestling'de sıkı bir eğitimden sonra Turkish Power Ağır Sıklet Şampiyonu olmuştur.
Hasan Yalnızoğlu, 2012 yılında Show Tv’de yayınlanmaya başlayan Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında, Gönüllüler takımında yer aldı. Yarışmada Nihat Altınkaya birinci olmuş, Hasan Yalnızoğlu burada da ikinci olmuştur.

 

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.