Operasyon Türkiye Sunucusu Nazenin Tokuşoğlu Kimdir, Nazenin Tokuşoğlu Nereli, Kaç yaşında?

Operasyon Türkiye Sunucusu Nazenin Tokuşoğlu Kimdir, Nazenin Tokuşoğlu Nereli, Kaç yaşında?

Yerli ve milli bir yarışma olan Operasyon Türkiye'nin Sunucuları Nazenin Tokuşoğlu ve Hasan Yalnızoğlu oldu. Peki Nazenin Tokuşoğlu Kimdir, Nazenin Tokuşoğlu Nereli, Kaç yaşında?

Nazenin Tokuşoğlu Kimdir?

Nazenin Tokuşoğlu, 4 Ağustos 1976 tarihinde Konya’da doğdu. Aslen İzmirlidir. Babası Kahraman Tokuşoğlu Hava Kuvvetlerinde Emekli F-100 savaş uçağı pilotu. Annesinin adı Neşe’dir. Göksen isminde bir erkek kardeşi vardır. Babası 4 haziran 2003 tarihinde vefat etti.

Nazenin Tokuşoğlu, Ankara’da Ankara TED kolleji mezunudur. İstanbul’da Mimar Sinan Üniversitesinden mezun oldu. Fatih Altaylı’nın sunduğu “Teketek” proğramında muhabir-editör olarak 1999 yılında gazeteciliğe başladı. Daha sonraki yıllarda da Kanal D ana haber, Show ana haber ve Kuruluşundan beri Haber Türk televizyonunda haber muhabiri olarak görev yapan Nazenin Tokuşoğlu, “Neler Oluyor Hayatta” isimli programını yapmaktadır. Aynı zamanda Gazete Habertürk muhabiridir.
Nazenin Tokuşoğlu, İstanbul'da hayata tutunmaya çalışan Afrikalıların yaşamından bir kesit sunan"Komşum Afrikalı" ve Anadolu'nun köy okullarını dolaşarak gerçekleştirdiği "Yaşasın Okulumuz" adlı belgeselleri yaptı.

Brad Pitt, Reese Witherspoon, Tilda Swinton, Shakira, PSY, Acun Ilıcalı, Cem Yılmaz, Nihat Özdemir, Ferzan Özpetek, Mustafa Sandal, Derya Büyükuncu, Nihat Altınkaya, Defne Joy Foster, Hülya Avşar, Turgut Özakman, Muazzez İlmiye Çığ, Güneri Civaoğlu, Nevin Yanıt ve daha yüzlerce önemli isimle özel röportaj yaptı.

Nazenin Tokuşoğlu 2012 yılında da Survivor adasını ziyaret etti. Bu ziyaret sırasında da Acun Ilıcalı kendisine yarışmacı olmayı teklif etti.

2013 yılında Panama’da yapılan, Acun Ilıcalı’nın hazırlayıp sunduğu Survivor Ünlüler - Gönüllüler yarışmasında Ünlüler takımında Nazenin Tokuşoğlu da yarıştı.

Survivor Nazenin Tokuşoğlu, 2013 yılında Panama’da yapılan, Acun Ilıcalı’nın Hazırlayıp sunduğu 3. sezon Survivor Ünlüler - Gönüllüler yarışmasında Ünlüler takımında yarıştı.

 

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.