Organik Aşk filmi nerede çekildi, Organik Aşk filmi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Organik Aşk filmi nerede çekildi, Organik Aşk filmi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Başrollerinde Gizem Karaca, Mustafa Mert Koç, Tarık Pabuççuoğlu'nun rol aldığı romantik komedi filmi Organik Aşk filmi bu akşam ekranlara geliyor. Büyük heyecanla beklenen Organik Aşk filmi ile ilgili merak edilenleri bir araya getirdik.

Başrollerinde Gizem Karaca, Mustafa Mert Koç, Tarık Pabuççuoğlu'nun oynadığı Organik Aşk filmi bu akşam ekranlara geliyor. Büyük heyecanla beklenen Organik Aşk filmi ile ilgili merak edilenleri bir araya getirdik. Peki Organik Aşk filmi konusu nedir ve oyuncuları kimlerdir?

ORGANİK AŞK NEREDE ÇEKİLDİ?

‘Organik Aşk' filmi, Muğla’nın birbirinden güzel köylerinde çekildi. Köyceğiz, Ortaca, Dalyan ve Fethiye’de tamamlanan çekimlerde yerel halk da oyuncu olarak yer aldı.

ORGANİK AŞK FİLMİNİN KONUSU

Bülent, zengin bir ailenin inşaat şirketinden sorumlu beceriksiz oğludur. Ailenin bugün eriştiği zenginliğin tamamı baba Celal'in eseridir. Bülent, Celal'in hayattaki tek başarısızlığıdır. Üstelik bu başarısızlık oğlanın yüzüne vurulmasın diye her ay dünyanın parasını harcamaktadır. Celal için bu gidişata dur deme zamanı gelmiştir.

Babası Celal kendisi gibi sıfırdan hayata başlaması için Bülent'e bir ay müddet verir: Ya adam olacaktır, ya da mirastan men edilecektir! Bu çıktığı yolculukta başına gelen binbir türlü maceradan sonra, yolda karşılaştığı düğünden kaçan gelin Esma ile aşkı bulurken namus davası için peşlerinde olan abisi Davut ile de ayrıca uğraşırlar. Bülent ve Esma hem hayatlarını geçirecekleri organik köyü, hem de organik aşkı bulmuştur.

ORGANİK AŞK FİLMİ OYUNCULARI

 Yönetmen koltuğunda Kamil Çetin'in oturduğu filmin senaryosunu Volkan Girgin kaleme alıyor. Başrollerini Gizem Karaca ve Mustafa Mert Koç’un paylaştığı filmin kadrosunda Tarık Papuçcuoğlu, Ruhsar Gültekin, Hacı Ali Konuk, Erdi Ünver gibi isimler yer alıyor.

 

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.