Panik atak anında okunacak dua

Panik atak anında okunacak dua

Panik atak duası nedir? Panik atak anında okunacak dua hangisidir? Bu rahatsızlıktan kurtulmak için tıbbi destek almak gerekmektedir. Bunun yanında Müslümanların ruhsal sıkıntı anlarında kendilerini iyi hissetmelerine yardım edecek dualar ve sureler var.

Panik Atak Problemi günlük yaşantıyı zorlaştıracak hastalık türlerindendir, Panik Atak hastalığına yakalanan her kimsede, davranış bozuklukları, endişelenme, hareket sisteminin hızlanması ve şüpheler artış gösterir,

Panik atak problemi olan kimse, Tıbbi destek aldıktan sonra hastalığının şiddetini, dua, sure ve zikirlerle hafifletebilir.

Panik Atak Duası Arapça Okunuşu

“Ya vahidül baki evvelü külli şey’in ve ahirahü”

Panik Atak yukarıdaki esmayı (duayı9 inançla ve Allah’tan (CC) şifa umarak 70 kez okuyan kimselerin büyük bir rahatlamaya kavuştuğu, hastalığın semptomlarıyla baş edebildiği tecrübe ve gözlemlerle sabittir.

Panik Atak Duası Türkçe Anlamı

Esma İlâhiyeden bir ism-i şeriftir El Vahid. Yani “tek olup, ortağı, benzeri ve dengi bulunmayan” demektir. Duanın ihtivası ise şudur “Ey, eşi ve benzeri olmayan sonsuz olan Allah, sen her şeyin başı ve sonusun” şeklindedir.

-Eğer bir kimsenin başında “yü-buset” yani kuruluk olsa ve o kimse deli olsa; gözüne çirkin nesneler görünse; bu ismi devamlı okusa Hakk Teâlâ onu o durumdan kurtarır.

-Eğer bir kimsenin düşmanı olsa ve düşmanından korksa, öğle vaktinde cenabet olmadan gusül etsin, öğle namazını kılsın. Namazdan sonra bu ismi (duayı) 50 defa okusun Hakk Teâlâ o kimsenin düşmanını dost eder. Birbirlerine muhabbet ederler. O kişinin zatına sihir ve cadılık tesir etmez. Yılan, çıyan, akrep ve yırtıcı canavarlar ona kâr etmez.

-Allah’ın (CC) izniyle Cenâb-ı Şeyhül Ekber (K.S.) Hazretleri buyurur ki:

-“Bir kimseyi kötü düşünceler ve hayaletler istilâ etse; bu ület sebebiyle düşünce ve hayretle kalıp bir amele (işe) mübaşeret ve din ve dünya işleri ile iştigal edemeyip hâli perişan olsa; malhulya ve delilikle karşı karşıya bulunsa; bu illetten kurtulmak için bütün vakitlerde bu ism-i şerifi çok çok okusa; Allah’ın (CC) izniyle o dertlerden uzak olur.

-Bir kimse bir yerde yalnız kalıp korksa bu ismi 70 kere okusa; o korkudan emin olur Allah’ın (CC) izniyle.”

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.