Pete ve Ejderhası filmi konusu ne? Pete ve Ejderhası oyuncuları

Başrollerinde Bryce Dallas Howard, Robert Redford, Oakes Fegley’in oynadığı Pete ve Ejderhası filmi bu akşam ekranlara geliyor. Büyük heyecanla beklenen Pete ve Ejderhası filmi ile ilgili merak edilenleri bir araya getirdik.

Başrollerinde Bryce Dallas Howard, Robert Redford, Oakes Fegley’in oynadığı Pete ve Ejderhası filmi bu akşam ekranlara geliyor. Büyük heyecanla beklenen Pete ve Ejderhası filmi ile ilgili merak edilenleri bir araya getirdik. Peki Pete ve Ejderhası filmi konusu nedir ve oyuncuları kimlerdir?

Pete ve Ejderhası konusu

Yaşlı ahşap oymacısı Bay Meacham, yıllardır mahalle çocuklarını Kuzeybatı Pasifik'te yaşayan acımasız ejderha hikayeleri anlatan neşeli bir adamdır. Orman bekçisi olarak çalışan kızı Grace bu hikayeleri gerçeklikten uzak bulsa da günün birinde ormanda yaşayan Pete ile tanışır. 10 yaşında, ailesi ve evi olmayan gizemli bir çocuk olan Pete ormanda Elliott isimli yeşil, dev bir ejderhayla birlikte yaşadığını iddia etmektedir. Pete'in anlattığı ejderha Elliott, Bay Meacham'ın hikayelerindeki ejderhaya son derece benzemektedir. Grace, babası Jack'in ve 11 yaşındaki Natalie'nin yardımıyla Pete'in geldiği, ait olduğu yeri ve ejderhayla ilgili gerçeği ortaya çıkartmak için yola koyulur…

Pete ve Ejderhası oyuncuları

Bryce Dallas Howard, Robert Redford, Oakes Fegley

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.