Prof. Dr. İlhan Vidinel nereli, Prof. Dr. İlhan Vidinel kimdir, kaç yaşında?

Prof. Dr. İlhan Vidinel nereli, Prof. Dr. İlhan Vidinel kimdir, kaç yaşında?

Prof. Dr. İlhan Vidinel nereli, Prof. Dr. İlhan Vidinel kimdir, kaç yaşında? soruları Ege üniversitesi Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Departmanının kurucusu olan Prof. Dr. İlhan Vidinel'in vefat etmesi sonucu araştırılıyor.

Koronavirüs bilim kurulu üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü sosyal medya hesabında vefat eden hocaların hocası diye tanımladığı Prof. Dr. İlhan Vidinel'i şöyle anlattı.

"Bilgi, davranış ve tutum olarak kendisinden çok şey öğrendiğim Değerli Hocam Prof. Dr. İlhan Vidinel’i kaybettik. “Hocaların hocası” derdik O’na, hepimize çok şey katmıştır. Ege üniversitesi Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Departmanının kurucusuydu. Nur içinde yatsın." Peki Prof. Dr. İlhan Vidinel nereli, Prof. Dr. İlhan Vidinel kimdir, kaç yaşında? İşte detaylar...

Prof. Dr. İlhan Vidinel kimdir?

Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ülkü Bayındır Branşınızda kendinize örnek aldığınız birisi var mı? sorusuna "Gerek mesleki bilgi ve becerisi, gerekse yöneticilik özellikleriyle hocam Prof. Dr. İlhan Vidinel örnek aldığım bir kişidir. " demiştir.

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Kliniği; 1958 yılında Ege Üniversitesinin kuruluşundan 3 yıl sonra Prof.Dr.Ragıp ÜNER’in İzmir’e gelişiyle kurulmuş ve o zaman Tepecik Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahi Hastanesinde hizmet vermeye başlamıştır. Prof.Dr.İlhan VİDİNEL’in girişimleri ile Bornova’daki binasına 1976 yılında taşınmıştır. Üç katlı olan bu ana bina bölgenin en gelişmiş Göğüs Hastalıkları merkezi olarak eğitim ve sağlık hizmeti vermektedir.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.