Ramo 11. bölüm fragmanı yayınlandı mı, Ramo 10. son bölüm izle

Ramo 11. bölüm fragmanı yayınlandı mı, Ramo 10. son bölüm izle

Ramo dizisi bu akşam 10. bölümüyle ekranlara geldi. Alpay’ın verdiği zehir, Sibel’in giderek kötüleşmesine neden olur. Peki Ramo 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Ramo son bölüm izleme ekranı.

Show TV' nin reyting rekortmeni dizisi Ramo bu akşam 10. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Ramo’un son bölümünde ise; Ramo zamanla yarışmak zorundadır. Alpay’ın verdiği zehir, Sibel’in giderek kötüleşmesine neden olur. Ramo’nun onu hastaneye yetiştirmek için kritik bir karar alması gerekmektedir. İşte Ramo 11. yeni bölüm fragmanı ve son bölüm izleme sayfası.

Ramo 11. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Ramo dizisinin 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Aşağıdaki linkten Ramo fragmanını izleyebilirsiniz…

Ramo 11. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Ramo 10. SON BÖLÜM İZLE

cukur-10-bolum-izle.jpg

Ramo 10. BÖLÜM ÖZETİ

Ramo zamanla yarışmak zorundadır. Alpay’ın verdiği zehir, Sibel’in giderek kötüleşmesine neden olur. Ramo’nun onu hastaneye yetiştirmek için kritik bir karar alması gerekmektedir.

Son anda kaçmayı başaran Alpay, komisyonla barış yapmak ister. Ramo ise komisyona ve kendisine oyun oynayan Alpay’ın mekanlarına el koyar ve onun peşine düşer. Kaçacak yeri kalmayan Alpay ise kimsenin beklemediği bir hamle yapar. Alpay’ın bu hamlesi Adana’da bütün dengeleri değiştirecektir.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.