Ramo 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı!

Ramo 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı!

Show Tv ekranlarında salı günü yayınlanan Ramo dizisinin 4. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ramo dizisinin yeni bölümü olan 4. Bölümünü salı akşamları SHOW TV ekranlarından izleyebilirsiniz.

‘Ramo’ karakterine can veren Murat Yıldırım ve partneri Esra Bilgiç'in başrolü paylaştığı Show Tv nin salı akşamı yayınlanan dizisi Ramo 4.bölüm 2. fragmanı yayınlandı.

Senaryosunu Yılmaz Şahin’in kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Yağız Alp Akaydın’ın oturduğu dizide ‘Ramo’ karakterine can veren Murat Yıldırım dışında Esra Bilgiç, İlker Aksum, Yiğit Özşener, Görkem Sevindik, İdil Fırat, Cemre Baysel, İlhan Şen, Sacide Taşaner ve Macit Koper gibi oyuncular yer alıyor.

Ramo 3. Bölümde; Yavuz’un boynuna ilmek geçirdiği Ramo bir kamyonete bindirilir ve Adana’nın yönetildiği odaya götürülür. Kuralları çiğnemenin bedeli olarak cezasını çekecek ve sulhu sağlayacaktır! Sulhu sağlamanın tek yolu, eski usulde, kız alıp kız vermektir; Yani Ramo Sibel’le… Neco da Ramo’nun kardeşi Fatoş’la evlenecektir. İstanbul’un bu şartına iki ailenin üyeleri de karşı çıkar. Sibel, babasının katiliyle evlenmeyecektir. Ramolar ise Fatoş’u Neco’ya vermeyeceğini söyler. Diğer yandan ailenin başına geçen Süleyman’dan gizli iş çeviren Halef ve Neslihan, Seyhan’ın cezaevindeki ağabeyi Ceyhan’la iş birliği yapar. Ramo, İstanbul’un hükmü karşısında ne yapacağını şaşırmış ailesiyle karşı karşıya gelmiştir. Vereceği karar iyice zorlaşmaktadır.

Aile üyelerinin her yerde Ramo’yu aradığı tanıtımda, Ramo’nun sözleri üzerine alınan karar merakla bekleniyor. Neco ve Boz’un bir kez daha karşı karşıya geldiği, Ramo’nun Boz’un başına silah dayadığı anlarda heyecan yükselirken Sibel, Ramo’yu katil olmakla suçluyor. “Kader konuşunca insan susar!” sözlerinin yankılandığı tanıtımda Cihangir Bey’in barış isteği dikkat çekiyor.

Ramo’nun, “Meseleyi eski usul çözmek istiyorlar yani kız alıp, kız vereceğiz” sözleriyle verilen kararı açıkladığı tanıtımda Neco’yla evlenmesi istenen Fatoş’un gözyaşları içinde Ramo’ya isyan ettiği anlar dikkat çekiyor.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.