Ratched dizisi konusu nedir, Ratched dizisi ne zaman yayınlanacak?

Başrollerinde Sarah Paulson, Finn Wittrock, Judy Davis'in rol aldığı, American Horror Story’nin yaratıcılarının imzasını taşıyan Ratched dizisi 18 Eylül'de Netflix' te yayınlanacak. Ratched konusu nedir, Ratched dizisi oyuncuları kimler?

Ratched Oyuncuları

Başroldekiler:Sarah Paulson,Finn Wittrock,Judy Davis
Yaratıcılar:Evan Romansky

Oyuncu Kadrosu: Sarah Paulson (Mildred Ratched), Cynthia Nixon (Gwendolyn Briggs), Judy Davis (Nurse Betsy Bucket), Sharon Stone (Lenore Osgood), Jon Jon Briones (Dr. Richard Hanover) Finn Wittrock (Edmund Tolleson), Charlie Carver (Huck), Alice Englert (Dolly), Amanda Plummer (Louise) Corey Stoll (Charles Wainwright), Sophie Okonedo (Charlotte),Vincent D’Onofrio (Belediye Başkanı George Wilburn)

Ratched Konusu

Merhameti hak ediyorsunuz. Dünyanın en iz bırakan karakterlerinden biri olan Hemşire Ratched’ın hikâyesine tanıklık edin. American Horror Story’nin yaratıcılarının imzasını taşıyan dizide Sarah Paulson başrolde. Ratched 18 Eylül’de Netflix’te.

Ryan Murphy ve Ian Brennan’ın yeni dizisi Ratched, bir akıl hastanesi hemşiresi olan Mildred Ratched’in hemşirelikten tam teşekküllü bir canavara dönüşümünü işliyor.

1947’de Mildred, insan zihninde yeni ve rahatsız edici deneylerin başladığı önde gelen bir psikiyatri hastanesinde iş aramak için Kuzey Kaliforniya’ya gider. Mildred kendini özel bir hemşirenin ne olması gerektiği konusunda mükemmel bir görüntü olarak sunar, ancak işler ilerleyip zihinsel sağlık sistemine ve içindeki kişilere sızmaya başladığında, Mildred’in şık dış görünüşünün arkasındaki derin karanlık ve canavarlığın doğuştan değil, sonradan edinilen bir özellik olduğu ortaya çıkar.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.