Sadakatsiz 24.Bölüm Fragmanı

Sadakatsiz 24.Bölüm Fragmanı yayınlandı, Sadakatsiz dizisinin yeni bölümü olan 24.Bölümünde neler olacak? Sadakatsiz dizisinin yeni bölümü olan 24.Bölümünü çarşamba akşamları Kanal D ekranlarından izleyebilirsiniz.

Aşk, sadakat ve ihanetle sınanan hayatlarda yepyeni bir perde açılırken, Derin, Volkan ve Asya için hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

Volkan’ın boşanma kararı Derin ve Asya’yı bir kez daha karşı karşıya getirir. Gündeme bomba gibi düşen bir gelişme herkesi şaşkınlık içinde bırakır. Gözünü karartan Derin’in aldığı karar karşısında Volkan kendisini köşeye sıkışmış bulurken, Asya üzerine oynanan oyunları bozmakta kararlıdır. Aşk, sadakat ve ihanetle sınanan hayatlarda yepyeni bir perde açılırken, Derin, Volkan ve Asya için hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

Yapımcılığını Medyapım ve Mednova’nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt’un oturduğu Sadakatsiz’in senaryosunu ise Kemal Hamamcıoğlu ve Dilara Pamuk uyarlıyor.

Sadakatsiz dizisinin yeni bölümü olan 24.Bölümünü HD ve tek parça olarak Kanal D’den izleyebilirsiniz. Sadakatsiz Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Sadakatsiz dizisi yeni bölümleriyle çarşamba akşamları 20:00 de Kanal D’de...

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar