Sadakatsiz Dizisi Hangi Diziden Uyarlandı, Sadakatsiz Dizisi Konusu ve Oyuncuları

Sadakatsiz Dizisi Hangi Diziden Uyarlandı, Sadakatsiz Dizisi Konusu ve Oyuncuları

Kanal D'nin BBC Studios’un "Doctor Foster" isimli dizisinin Türkiye uyarlaması olan Sadakatsiz dizisi bu akşam izleyicileri ile buluşuyor. Peki Sadakatsiz Dizisi Konusu Nedir ve Oyuncuları Kimler?

Başrollerinde Cansu Dere ve Caner Cindoruk'un olduğu, BBC Studios’un "Doctor Foster" isimli dizisinin Türkiye uyarlaması olan, yapımcılığını Med Yapım ve Mednova'nın üstlendiği Kanal D’nin yeni dizisi "Sadakatsiz" bu akşam 20.00'da Kanal D'de başlıyor! Peki Sadakatsiz Dizisi Konusu Nedir ve Oyuncuları Kimler?

Sadakatsiz Dizisi Konusu ve Oyuncuları

Asya (Cansu Dere), başarılı bir doktordur. Kocası Volkan ( Caner Cindoruk), harika bir eş ve oğulları Ali’ye ( Alp Akar) şahane bir babadır. Üç kişilik çekirdek aile, hep huzur ve mutluluk dolu bir hayat yaşamışlardır...

Beyaz güller kadar saf bir ilişkidir Asya’nın gözünde yıllardır süren evlilikleri... Ta ki; Asya, Volkan’ın atkısındaki sarı uzun saç telini görene dek…

Sadakatsiz Dizisi Hangi Diziden Uyarlama

BBC Studios’un "Doctor Foster" isimli dizisinin Türkiye uyarlaması olarak çarşamba akşamları Kanal D ekranlarında olacak.

Doctor Foster Dizisi Konusu ve Oyuncuları

Doctor Foster, ilk olarak 9 Eylül 2015'te yayınlanan bir BBC One drama televizyon dizisidir. Mike Bartlett tarafından yazılan beş bölümlük dizi, kocasının bir ilişkisi olduğundan şüphelenen Dr Gemma Foster hakkındadır. Dizi, çocuklarını öldüren ve kocasının yeni gelinini zehirleyen Medea'nın hikâyesinden esinlenmiştir. 2. sezon 5 Eylül 2017'de başladı ve 3 Ekim 2017'de sona erdi.

Oyuncular

    Suranne Jones, Gemma Foster
    Bertie Carvel, Simon Foster
    Clare-Hope Ashitey, Carly Williams
    Cheryl Campbell, Helen Foster
    Jodie Comer, Kate Parks

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.