Sağlık Turizminde Online İtibar Yönetiminin Önemi

Sağlık Turizminde Online İtibar Yönetiminin Önemi

Multiligo İş Geliştirme Direktörü Barış Yaşbala, online itibar yönetiminin sağlık turizmi alanındaki işletmeler için çok önemli olduğunu belirtiyor.

Multiligo İş Geliştirme Direktörü Barış Yaşbala, online itibar yönetiminin sağlık turizmi alanındaki işletmeler için çok önemli olduğunu belirtiyor.

Uluslararası Sağlık Hizmetleri A.Ş. (USHAŞ) verilerine göre, 2022 yılının ikinci çeyreğinde 302.177 kişi sağlık hizmeti almak için Türkiye’ye geldi ve 436.212.000 dolar gelir elde edildi.

Dünya giderek daha fazla dijital çözümlere yönelirken, sağlık sektöründeki işletmeler de bunu takip ediyor ve yeni kitlelere ulaşmak için dijital pazarlamaya yatırım yapıyor. Sağlık turizmi hızla büyüyen bir sektör. Klinik ve acenteler dijital itibar yönetimi için yatırımlar yapıyorlar.

Multiligo İş Geliştirme Direktörü Barış Yaşbala: “Sağlık turizmi rekabetçi bir alan ve online değerlendirmeler bir işletmeyi büyütebilir ya da küçültebilir. Kliniğiniz gerekli çevrimiçi platformlarda listelenmemiş veya web siteniz aktif değilse, potansiyel hastaları kaybedersiniz ve bu sadece yeni hastalar edinmekle ilgili değil. Mevcut hasta tabanınızı korumak konusunda da endişelenmeniz gerekir. İnsanlar kliniğinizden aldıkları hizmetten memnun kalmazlarsa, internette hızla olumsuz yorumlar bırakacaklardır.”

Yaşbala, “Sağlık işletmelerinin yaptığı en büyük hata, büyük çevrimiçi platformlarda yer almamaktır” dedi. “Bir diğer hata da hastaları sağlık hizmetleri web sitelerinde yorum yazmaya teşvik etmemek. Ve son olarak, olumlu ya da olumsuz eleştirilere yanıt vermemek. Olumsuz yorumların işletmenize zarar vermemesini sağlamak için yapabileceğiniz birkaç şey var. Öncelikle, doğru platformlarda aktif olduğunuzdan emin olun. Elbette bir web sitesine ihtiyacınız var, ancak Google My Business ve Trustpilot gibi platformlarda da yer almalısınız. Sosyal medya hesaplarınızın güncel olduğundan ve profesyonel göründüğünden emin olun.”

“Bu nedenle Multiligo’da müşterilerimizle birlikte çalışarak çevrimiçi itibarlarının etkili bir şekilde yönetildiğinden emin oluyoruz. Çevrimiçi varlıklarının olumlu olmasını ve hastaları çekip ellerinde tutabilmelerini sağlamak için stratejiler oluşturmalarına ve uygulamalarına yardımcı oluyoruz.” diye belirtti.

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.