Şahin Tepesi 2.Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle ATV

Şahin Tepesi 2.Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle ATV

Şahin Tepesi 2.Bölüm Fragmanı yayınlandı,Şahin Tepesi dizisinin yeni bölümü olan 2. Bölümünde neler olacak? Şahin Tepesi dizisinin yeni bölümü olan 2. Bölümünü cuma akşamı atv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Şahin Tepesi dizisinin yeni bölümü olan 2. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Şahin Tepesi, yeni bölümleriyle perşembe günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Atv'de yayınlanan Şahin Tepesi dizisi 2. Bölüm yeni fragman izle…

sahin-tepesi-2-bolum-fragmani

Şahin Tepesi 2.Bölüm İzle

Birbirlerinin hayatından çalan iki kadının hak ve güç savaşı... Bu savaşın ortasında kalan iki gencin aşkları için verdikleri mücadele… Bir ölümün ardındaki büyük sır...

Birlikte büyüdüğü Tuna'nın (Zerrin Tekindor) oyununa gelen Melek (Ebru Özkan), işlemediği bir kabahat yüzünden babası tarafından evden kovulmuş ve mirastan mahrum edilmiştir. Yıllar sonra babasının cenaze törenine katılmak için döndüğünde iki yetişkin çocuğu olan dul bir kadındır. Gençlik aşkı Demir (Murat Aygen) ise Tuna'yla evlenmiş onların da iki çocukları olmuştur.

Babasının vasiyeti, iki çocuğuyla borç harç içinde hayat mücadelesi veren Melek için ne kadar şaşırtıcı ise, Tuna için o kadar büyük sürpriz olur. Babasının affettiği Melek de artık, mirasta hak sahibidir.

Kocasına saplantılı bir şekilde aşık olan Tuna, hem Demir'i, hem sahip olduğu serveti kaybetme endişesi yaşarken, en çok Melek'in babasının ölümünün ardındaki sırrı öğrenmesinden korkmaktadır.

Geçmişteki acı ve pişmanlıklarıyla kavrulan iki kadının kıyasıya mücadelesi, çocukları Verda (Aybüke Pusat) ve Efe'nin (Boran Kuzum) aşklarına en büyük engeldir.

Şahin Tepesi dizisinin yeni bölümü olan, 2. Bölümünü HD ve tek parça olarak Atv’den izleyebilirsiniz. Şahin Tepesi Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Şahin Tepesi dizisi yeni bölümleriyle perşembe akşamı Atv’de...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.