Samaritan filmi konusu nedir, oyuncuları kimler, Samaritan filmi ne zaman vizyona girecek

Samaritan filmi konusu nedir, oyuncuları kimler, Samaritan filmi ne zaman vizyona girecek

Aksiyon, Fantastik tarzındaki yönetmenliğini Julius Avery' in üstlendiği Sylvester Stallone, Martin Starr gibi oyuncuların rol aldığı Samaritan filmi konusu, Samaritan filmi oyuncuları ve ne zaman vizyona gireceği internetten araştırılıyor.

10 Aralık 2020 tarihinde vizyona girecek  Aksiyon, Fantastik tarzında yönetmenliğini Julius Avery' in üstlendiği Sylvester Stallone, Martin Starr, Pilou Asbæk gibi oyuncuların başrolde olduğu Samaritan filmi konusu film severler tarafından araştırılıyor. 

Samaritan Filmi Nerede Çekiliyor

73 yaşındaki Sylvester Stallone'nin Samaritan rolündeki filmin çekimleri Atlanta Georgia'da devam ediyor.

Samaritan Filmi Ne Zaman Vizyona Girecek?

Samaritan, 11 Aralık 2020'de vizyona girecek.

Samaritan Filmi Konusu

Samaritan, yirmi yıl önce yapılan bir savaşın ardından yok olduğu düşünülen bir süper kahramanın aslında var olduğunu öğrenen bir gencin hikayesini konu ediyor.

Samaritan Filmi Oyuncuları

Sylvester Stallone, Martin Starr, Pilou Asbæk

Hollywood'un efsane aktörü Sylvester Stallone, önceki gün başrolünü oynadığı yeni filmi 'Samaritan'ın setinde, objektiflere takıldı. Usta aktörü yara bere içinde görenler gözlerine inanamadı.

Hollywood efsanesi olan Sylvester Stallone, bu sefer bir süper kahraman filmi ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

73 yaşındaki Sylvester Stallone'nin Samaritan rolündeki filmin çekimleri Atlanta Georgia'da devam ediyor.

Filmin setinden ilk fotoğraflar yayınlandı ve Sylvester Stallone yaralı bir yüzle görüntülendi.

Filmde Sylvester Stallone çocuk yıldız Javon "Wanna" Walton eşlik ediyor. Sylvester Stallone ve Javon "Wanna" Walton'un başrollerini paylaşacakları Samaritan'ın çekimleri şu an devam ediyor.paylaşacakları Samaritan'ın çekimleri şu an devam ediyor. Samaritan, 11 Aralık 2020'de vizyona girecek.

Sylvester Stallone kimdir?

sylvester-stallone-kimdir.jpgHayat hikayesiyle bize asla pes etmemeyi öğreten Hollywood'un efsane aktörü Sylvester Stallone 6 Temmuz 1946'da New York'ta doğdu. Babası İtalyan asıllı berber Frank Stallone ve annesi Rus Yahudisi ve Fransız asıllı dansçı Jacqueline "Jackie" Stallone'dur. Erkek kardeşi müzisyen Frank Stallone'dur.

Öğrencilik dönemi bir hayli sıkıntılı geçen aktör dikkat çekmek için 12 kez okul değiştirmiş ve bu okullardan davranış bozukluğu olduğu gerekçesiyle atılmıştır. 1967 yılında Miami Üniversitesi tiyatro bölümünde eğitim görmeye başladı; ancak 1969'da mezun olamadan ayrıldı.

Başarı hikayesine sahip Rocky filmiyle yıldızı parlayan Stallone'nun kendine has ifadesi olarak akıllarda kalan ağız/yüz yapısını bilirsiniz. Bu durum, konuşmasına da yansıdı.

Ağız yapısının ve konuşmasının böyle olma nedeni ise çocukluğunda geçirdiği kısmi yüz felci. Özellikle çocukluğunda bu sebeple çok fazla konuşma güçlüğü çekmiş.

Stallone, 1970 yılında 24 yaşındayken The Party at Kitty and Stud's adlı bir soft cinsel içerikli filmde başrol oynadı. Rocky adlı filmle üne kavuşunca film Italian Stallion adıyla yeniden yayınlandı. Profesyonel bir oyuncu olarak oynadığı ilk filmi 1971 yılındaki Bananas'tır; ancak asıl çıkışını 1976 yılında çevirdiği Rocky filmiyle yakaladı.

Stallone, Rocky efsanesi ile sadece oyunculuğunu değil aynı zamanda senaryo yazarlığı ve yönetmenlik gibi özelliklerini de sergilemiş oluyordu. Rocky serisinin bütün filmlerini kendisi kaleme almış ve serinin 2,3,4 ve 5. bölümlerinde yönetmenlik koltuğuna oturdu.

Sylvester Stallone, Rocky ile çıkış yaşamasına rağmen onu tüm dünyanın gözünde kahraman yapan 1982 yılında çevrilen İlk Kan filmindeki John Rambo karakteri.

Rambo filmindeki gösterdiği performansla hayran kitlesini genişleten Stallone devam filminin kapısını araladı. 1985 ve 1988 yıllarında 3'er sene arayla gelen Rambo serisi beyaz perdeyi dolayısıyla hayranlarını yalnız bırakmamıştır. 2008 yılında serinin 4. filmi olan Rambo 4 adlı filmi gösterime girdi.

Empire dergisinin 1997 yılındaki Ekim ayı sayısında Tüm Zamanların En İyi 100 Film Yıldızı sıralamasında 92. sırada yer aldı.

 

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.