Şampiyon 11. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle TRT 1

Şampiyon 11. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Şampiyon dizisinin yeni bölümü olan 11. Bölümünde neler olacak? Şampiyon dizisinin yeni bölümü olan 11. Bölümünü pazar akşamları TRT 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Şampiyon dizisinin yeni bölümü olan 11. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Şampiyon , yeni bölümleriyle pazar akşamları 20:00 de ekranlarda olacak. TRT 1'de yayınlanan Şampiyon dizisi 11. Bölüm yeni fragman izle…

Şampiyon 10. Bölümde; Fırat’ın maçı kazanması tüm dengeleri altüst etmiştir. Derviş Aladağlı bunun hesabını sormaya niyetlidir. Yaman ve Zafer maçın yapıldığı salona giderler. Ancak Fırat’la görüşemezler. Kötü şeylerin olacağını bilen Yaman komiser Ziya’dan yardım ister.

Zafer babasının gizli saklı bir şeyler yaptığını düşünüp onu takibe alır. Telefonunda sık sık Zeliha adında bir hanımla görüştüğünü görür.

Fırat’ın maçı kazanmasıyla bahiste çok para kaybeden para babaları durumdan hiç memnun değildirler. Derviş’ten Fırat’ı isterler.

Tansel Suna’nın abisiyle ilgili gerçekleri kimden öğrendiğini anlamak için Kerem’i zorla ofisine getirtir. Kerem Akif’in video çekip her şeyi anlattığını Suna ile Fırat ve Zafer’in de videoyu izlediğini söyler.

Güneş babasının boks maçına çıkacağını ondan saklamasına kırılmıştır. Suna ablası ile kalır. Bu misafirlikle ikisi daha çok yakınlaşır.

Kerem’e siniri geçmeyen Tansel onun hassas noktasını bulmuştur. Adamları Nesli’yi kaçırır.

Suna Fırat’ı eve davet eder. Amacı abisinin ölümündeki asıl suçlunun Tansel olduğunu Fırat’ın suçsuz olduğunu ailesine anlatmaktır. Ancak şok bir gelişme ile karşılaşacaklarından haberi yoktur.

Şampiyon Dizisi Konusu | Genel Hikaye

Artvin, büyük ve önemli bir boks müsabakasına ev sahipliği yapmaktadır. Bir yanda Kafkas lakaplı genç ve yetenekli boksör Fırat Bölükbaşı, diğer yandaysa Türkiye’nin en sevilen şampiyon boksörü Necdet Suphi Özer vardır. Fırat, az sonra çıkacağı maçın yanı sıra farklı bir heyecan daha yaşamaktadır. Karısı Eylül hamiledir ve çift, doktorların çok riskli olarak gördüğü doğum için gün saymaktadır.

Fırat maça çıktığı gece, hayalini kurduğu şampiyonluğu kazanacak fakat karşılığında büyük bir bedel ödeyecektir. Karısını doğumdan hemen sonra kaybeder ve Eylül, ölmeden önce boksu bırakmasını, kendisine yıllarca yaşattığı kaygıyı oğullarına yaşatmamasını vasiyet eder. Birkaç saat önce şampiyonluk kemerini kazanan boksörden geriye sadece bir baba kalacaktır o gecenin ardından. Kendini, karısı Eylül gibi FMF (Ailesel Akdeniz Ateşi) hastası olan oğluna adamış bir baba. Fakat oğlu Güneş’in hastalığı beklediğinden daha kötü seyreder yıllar içerisinde.

Baba oğul tedavi için soluğu İstanbul’da alırlar çaresiz. Ansızın ve hiçbir hazırlıkları, yeterli imkanları olmaksızın. Gelir gelmez de hastalığın yanı sıra hayatla ve yabancısı oldukları bu mega kentle mücadeleye girişirler. Ne var ki Fırat, tıpkı ringde olduğu gibi babalıkta da oldukça hünerlidir. İstanbul’u, kapı kapı dolaştıkları hastaneleri, kimsesizliklerini ve birlikte giriştikleri bu zorlu mücadeleyi masalsı bir dünyaya çevirir oğlunun gözünde. İstanbul’da yaşayacakları en acı tecrübe, bambaşka bir mucizenin kapısını aralar baba oğul için; doktor Suna’yla tanışırlar ve Suna, Güneş’in tedavisinin yanı sıra bütün masraflarını üstlenir. Ne var ki hayat, Fırat’ın ringde karşılaştığı rakiplerinden daha sert vurmaktadır ve mucize, tıpkı gerçek hayatta olduğu gibi çok kısa sürer.

Şampiyon dizisinin yeni bölümü olan 11. Bölümünü HD ve tek parça olarak TRT 1’den izleyebilirsiniz. Şampiyon Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Şampiyon dizisi yeni bölümleriyle pazar akşamları 20:00 de TRT 1’de...

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar