Şarköy Yayaağaç Köyü

Şarköy Yayaağaç Köyü

Yayaağaç Köyü haberleri, Şarköy Yayaağaç köyü güncel son dakika gelişmeleri, Yayaağaç köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Tekirdağ Köyleri Arasında yer alan Yayaağaç köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Şarköy Yayaağaç köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Yayaağaç köyü son dakika gelişmeleri, Yayaağaç köyüne özgü yemekler, Şarköy Yayaağaç köyünün tarihi, Yayaağaç köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Yayaağaç köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Yayaağaç, Tekirdağ ilinin Şarköy ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz marmara bölgesi bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Yayaağaç köyü resimleri ve Yayaağaç köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Şarköy Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Marmara bölgesi yöresine özgü haber kanalı var mı? Şarköy Tekirdağ Arası Kaç Km? Şarköy Hava Durumu? Şarköy Köyleri ve Tekirdağ Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesini demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Tekirdağlı iseniz Tekirdağ Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Tekirdağlı Ünlüler arasında Şarköy Yayaağaç Köyünde doğan biri var mı? Şarköy Doğumlu Ünlüler Kimler?

Yayaağaç, Tekirdağ ilinin Şarköy ilçesine bağlı bir mahalledir.Tekirdağ il merkezine 70 km, Şarköy ilçesine 21 km uzaklıktadır. Doğusunda Uluman mahallesi, kuzeydoğusunda İshaklı mahallesi, batısında Çokal, güney batısında Sofuköyü, güneyinde Gölcük mahallesi bulunur. Mahallenin iklimi Karasal iklim etki alanı içerisindedir. Mahallenin ekonomisi tarım ve hayvancılığa ve pazarcılığa dayalıdır.Mahallede ilköğretim okulu vardır. Fakat okul şu anda eğitime kapalı eğitim taşımalı eğitim olarak ilçe merkezinde sağlanmaktadır. Mahallenin içme suyu şebekesi ve kanalizasyon şebekesi vardır. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Mahalleye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup, mahallede elektrik ve sabit telefon vardır. Ayrıca 2004 yılında kurulan tarımsal kalkınma ve kredi kooperatifi bulunur. Mahallenin yakınında baraj bulunmaktadır.

 

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.