Şarköy Yörgüç Köyü

Şarköy Yörgüç Köyü

Yörgüç Köyü haberleri, Şarköy Yörgüç köyü güncel son dakika gelişmeleri, Yörgüç köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Tekirdağ Köyleri Arasında yer alan Yörgüç köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Şarköy Yörgüç köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Yörgüç köyü son dakika gelişmeleri, Yörgüç köyüne özgü yemekler, Şarköy Yörgüç köyünün tarihi, Yörgüç köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Yörgüç köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Yörgüç, Tekirdağ ilinin Şarköy ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz marmara bölgesi bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Yörgüç köyü resimleri ve Yörgüç köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Şarköy Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Marmara bölgesi yöresine özgü haber kanalı var mı? Şarköy Tekirdağ Arası Kaç Km? Şarköy Hava Durumu? Şarköy Köyleri ve Tekirdağ Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesini demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Tekirdağlı iseniz Tekirdağ Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Tekirdağlı Ünlüler arasında Şarköy Yörgüç Köyünde doğan biri var mı? Şarköy Doğumlu Ünlüler Kimler?

Yörgüç, Tekirdağ ilinin Şarköy ilçesine bağlı bir mahalledir.Tekirdağ il merkezine 76 km, Şarköy ilçesine 11 km uzaklıktadır.Mahallede, ilköğretim okulu vardır ancak kullanılamamasının yanı sıra taşımalı eğitimden yararlanılmaktadır. Mahallenin içme suyu şebekesi vardır ancak kanalizasyon şebekesi yoktur. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Mahalleye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup mahallede elektrik ve sabit telefon vardır.

 

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.